04/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Τον θέλει, αλλά δεν τον ζητάει…

Ο Δέλλας μιλάει με Κατσουράνη, είναι υπέρ της επιστροφής του, αλλά αποφεύγει να θέσει το ζήτημα επιτακτικά.
      Pin It

Του Τάσου Τσατάλη

 

Από το βράδυ της Δευτέρας, όταν έγινε γνωστή η απώλεια του Λέκιτς, ο Μελισσανίδης και ο Μπάγεβιτς αποφάσισαν να μην κάνουν άλλη μεταγραφή.

 

Η απόφαση ανακοινώθηκε στον Μιλοβάνοβιτς, που την αποδέχτηκε, χωρίς να παραλείψει να επισημάνει στους προϊστάμενους του ότι αν αλλάξουν γνώμη επιλογές υπάρχουν.

 

Την απόφαση αποδέχεται και ο Δέλλας, αλλά με μια… υποσημείωση. Αν είναι να γίνει μια κίνηση, αυτή να είναι ο Κατσουράνης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ είναι ο μόνος από την ομάδα που μιλάει με τον αρχηγό της Εθνικής στο τελευταίο Μουντιάλ, τις τελευταίες εβδομάδες. Εχει φέρει αρκετές φορές το θέμα υπόψη και του Μπάγεβιτς και του Μιλοβάνοβιτς.

 

Ο Ντούσκο είναι σταθερά, εδώ και μήνες, απέναντι σε ενδεχόμενο επιστροφής Κατσουράνη. Ο Μιλοβάνοβιτς φαίνεται να συντάσσεται με την άποψη του Μπάγεβιτς και για έναν πραγματιστικό, κατά την άποψή του, λόγο. Θεωρεί πως αν τελικά είναι να αποκτηθεί μέσος, τότε έχει καλύτερες επιλογές από τον Κατσουράνη.

 

Την ίδια ώρα, στο περιβάλλον του ο Κατσουράνης λέει ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς γίνεται να γνωρίζει ότι τον θέλει ο Δέλλας, αλλά να μην προχωράει το θέμα του… Εύλογο το ερώτημα, μόνο που απάντηση υπάρχει. Ο Δέλλας είναι προσεκτικός. Λέει από τη μία πως είναι ευχαριστημένος από το ρόστερ που έχει -και ειδικά για το κέντρο-, πως έχει επιλογές, ενώ είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν να αναδειχθούν και να εξελιχθούν οι Ανάκογλου και Φαγέ. Την ίδια στιγμή, όμως, τονίζει πως μετά την απώλεια του Λέκιτς, αν είναι να γίνει μια μεταγραφή, τότε θα προτιμούσε να έρθει ο Κατσουράνης. Ο τελευταίος, λοιπόν, μάλλον κάπου έχει παρεξηγήσει το πράγμα. Ο πρώην συμπαίκτης και φίλος του ναι μεν τον θέλει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον έχει κάνει και θέμα εντός ομάδας…

 

Συμπερασματικά: Το αν θα επιστρέψει ο Κατσουράνης στην ΑΕΚ για να κλείσει την καριέρα του είναι αποκλειστικά θέμα Μελισσανίδη. Κι αν θέλετε και μια παραπάνω εκτίμηση, και για τον Μελισσανίδη θέμα θα υπάρξει μόνο αν η κίνηση γίνει από την πλευρά του ίδιου του Κατσουράνη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, η κίνηση να γίνει από πλευράς ΑΕΚ.

 

Scroll to top