04/09/14 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ελλάδος Γεύσεις» στην 79η ΔΕΘ

Στο περίπτερο 2 της Έκθεσης οι χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν αλλά και να προμηθευτούν κάθε λογής, ποιοτικά, τρόφιμα και ποτά από επιχειρήσεις, συνεταιριστικές αλλά και ιδιωτικές.
      Pin It

ellados-geuseisΑνοίγει τις πύλες της για το κοινό το ερχόμενο Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου η Έκθεση ελληνικών τροφίμων και ποτών με τίτλο «Ελλάδος Γεύσεις», στα πλαίσια της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που διεξάγεται το χρονικό διάστημα από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου 2014.

Στο περίπτερο 2 της Έκθεσης οι χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν αλλά και να προμηθευτούν κάθε λογής, ποιοτικά, τρόφιμα και ποτά από επιχειρήσεις, συνεταιριστικές αλλά και ιδιωτικές.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, μέλι, τυριά, γλυκά, μαρμελάδες, αλλαντικά, παξιμάδια, σταφίδες, παστέλια, κοτόπουλα, ροδάκινα, όσπρια, ζυμαρικά και πολλά άλλα.

Σκοπός της Έκθεσης για μια ακόμη φορά είναι η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και η καταξίωση στη συνείδηση του καταναλωτή της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού, ενώ το μήνυμα που προάγει η Έκθεση είναι: «Κάθε μέρα Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα στο τραπέζι μας».
Το ωράριο της Έκθεσης είναι 16.00 – 22.00 τις καθημερινές και 10.00 – 22.00 το Σαββατοκύριακο.

Scroll to top