argiris-ntinopoulos-upes

07/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντινόπουλος κατά Τσίπρα: Οι αριστεροί στη χλιδή, οι δεξιοί στη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή το ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιταλία, ο υπ. Εσωτερικών επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «μπορεί να πάει όπου θέλει αρκεί να είναι συνεπής με τις ομιλίες του, γιατί ορισμένες συνιστώσες δεν θέλουν ταξίδια στο εξωτερικό». Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «λειτουργεί ως χάκερ στην ομαλότητα».
      Pin It

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή του σε Φόρουμ του Ιδρύματος Αμπροζέτι στην Ιταλία, εξαπέλυσε το πρωί της Κυριακής ο Αργύρης Ντινόπουλος.

«Οι αριστεροί πάνε στη χλιδή και οι δεξιοί στη Θεσσαλονίκη τη φτωχομάνα. (…) Ο κ. Τσίπρας μπορεί να πάει όπου θέλει αρκεί να είναι συνεπής με τις ομιλίες του, γιατί ορισμένες συνιστώσες δεν θέλουν ταξίδια στο εξωτερικό», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, άλλοι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να τα επαναφέρει», υποστήριξε  ο υπουργός.

Όσον αφορά τη ΔΕΘ, προκάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πει την εναλλακτική, ενώ πρόσθεσε: «πάει η εποχή που κάποιοι διόριζαν στο δημόσιο. Και η κοροϊδία έχει ένα τέλος».

Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Ντινόπουλος σημείωσε πως «η κοινωνία θέλει σταθερότητα, κάποιοι λειτουργούν ως χάκερ στην ομαλότητα. Η ίδια η κοινωνία θα επιβάλει συναινετικές διαδικασίες».

 

efsyn.gr

 

Scroll to top