08/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

Θα «παίξουν μπάλα» για την επόμενη τριετία

 

Μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου θα περιμένει η Team να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι τηλεοπτικοί οργανισμοί (συνδρομητικά και «ελεύθερα» δίκτυα) τις οικονομικές προτάσεις τους για τις διοργανώσεις του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ για την επόμενη τριετία (2015-2018). Τα στελέχη τής Team αναμένεται να βρεθούν τις επόμενες μέρες στη χώρα μας ώστε να παρουσιάσουν τους δικούς της σχεδιασμούς και τις νέες οδηγίες-κατευθύνσεις με βάση τις οποίες θα πρέπει όσα δίκτυα επιθυμούν να στήσουν τις δικές τους προτάσεις. Σύμφωνα με το advertising.gr, η Team δίνει ήδη προβάδισμα «στη συνδρομητική, όπως προκύπτει από τους φακέλους που έχει στείλει στα τηλεοπτικά δίκτυα… ». Εχει καταλήξει σε ένα νέο μοντέλο τριών πακέτων με «βασικό χαρακτηριστικό την ενίσχυση με επιπλέον πέντε αγώνες στη συνδρομητική από την αγωνιστική της Τετάρτης, οι οποίοι αφαιρούνται από τα ελεύθερα κανάλια. Στην περίπτωση του Europa League αφαιρεί το δικαίωμα της επιλογής αγώνα από το δίκτυο που θα κερδίσει τη μάχη και προτείνει την αγορά ζώνης», δηλαδή να επιλέγει ο ενδιαφερόμενος αν θα μεταδίδει αναμετρήσεις που πραγματοποιούνται στις 20.00 ή στις 22.00.

 

…………………………………………

! Μέχρι τώρα από τη ΝΕΡΙΤ μάς είχαν συνηθίσει να κάνουν ανακοινώσεις στο παρά πέντε (και στο και πέντε συχνά). Τώρα φαίνεται άλλαξαν τροπάριο κι άρχισαν να ανακοινώνουν… συμφωνίες που δεν υπάρχουν!

 

………………………………………..

Πρεμιέρες στη NOVA

 

Η ψηφιακή συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA ρίχνει αυτόν τον μήνα στη μάχη της τηλεθέασης δύο νέες σειρές αλλά και νέους κύκλους άλλων τριών σίριαλ ενισχύοντας έτσι τα κανάλια FOX και FOX Life. Στη νέα κωμική σειρά «The Crazy Ones», που θα μεταδίδεται από 23/9 και κάθε Τρίτη στις 21.00 από το FOX Life, έκανε την τελευταία εμφάνισή του σε τηλεοπτική παραγωγή ο Ρόμπιν Γουίλιαμς στον ρόλο ενός γκουρού της διαφήμισης. Στο FOX κάνει πρεμιέρα στις 26/9 η νέα περιπετειώδης δραματική σειρά «Sleepy Hollow» (κάθε Παρασκευή στις 21.30). Ο ήρωας της σειράς ανασταίνεται έπειτα από 2,5 αιώνες και συμμαχεί με μια αστυνομικό του παρόντος για να σώσουν μια μυστηριώδη πόλη και τον υπόλοιπο κόσμο. Από σήμερα και κάθε Δευτέρα στο FOX Life θα ξεκινήσουν τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου δύο δραματικών σειρών. Στις 21.00 το «Twisted» συνεχίζει γεμάτο μυστήριο και ανατροπές να ακολουθεί τη ζωή του πρωταγωνιστή του, ενός χαρισματικού 16χρονου με προβληματικό παρελθόν που επιστρέφει στο σπίτι του ύστερα από πέντε χρόνια στο αναμορφωτήριο. Στις 21.50 ακολουθεί το «Mistresses», που με πρωταγωνίστρια την Αλίσα Μιλάνο εστιάζει στις σκανδαλώδεις ζωές τεσσάρων γυναικών, κάθε μία από τις οποίες πασχίζει να ανακαλύψει τον εαυτό της. Και από τις 30/9 (κάθε Τρίτη στις 21.30), το FOX θα αρχίσει να μεταδίδει τον τέταρτο κύκλο τού «Falling Skies» με την υπογραφή του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

 

[email protected]

 

Scroll to top