samaras-deth

08/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Σαμαράς: Απογειωνόμαστε, με τη Μalaisian Airlines

Ο πρωθυπουργός παρουσίασε τον οδικό χάρτη της Ελλάδας, αλλά έλειπε ο Μπόμπολας. Γενικά ο οδικός χάρτης Σαμαρά είναι γεμάτος διόδια. Πληρώνεις παντού. Οι εθνικές μπάσκετ και ποδοσφαίρου είναι οι μόνες εθνικές στην Ελλάδα στις οποίες δεν έχουν μπει διόδια.
      Pin It

Απογειωνόμαστε, είπε ο Σαμαράς. Με τη Μalaisian Airlines. Το μόνο που δεν ξέρει, συμπλήρωσε, είναι αν θα συντριβούμε ή θα εξαφανιστούμε.

Αγκαλιάστηκαν Καραμανλής και Σαμαράς και έσπασαν πέντε σπόνδυλοι του πρωθυπουργού και τρέχει τώρα πάλι στους ορθοπεδικούς μετά την ισχιαλγία.

Κάθισαν πάντως δίπλα δίπλα και ο Καραμανλής έσπασε τη σιωπή του και γέλασε δυνατά, όταν ο Σαμαράς τού είπε ένα ανέκδοτο για τον ΕΝΦΙΑ.

Η συνέντευξη Βενιζέλου ήταν πάντως εντελώς αδιάφορη, γιατί δεν ήταν από κάτω ο Γ. Παπανδρέου να τον τρολάρει με διάφορα συνθήματα.

 

 

ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ - ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÁÍÔÉÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÊÕÂÅÑÍÇÓÇÓ ÕÐÏÕÑÃÏÕ ÅÎÙÔÅÑÉÊÙÍ ÊÁÉ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ ÅÕÁÃÃÅËÏÕ ÂÅÍÉÆÅËÏÕ ÓÔÁ ÐËÁÉÓÉÁ ÔÇÓ 79çò ÄÅÈ (ÌÏÔÉÏÍÔÅÁÌ/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÉÄÇÓ)

 


* Ολόκληρη και ολοσέλιδη η στήλη «Πάμε Λουκέτο» του Λάκη Μπέλλου, στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα, Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου.


efsyn.gr

Scroll to top