09/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ενωτικό το κλίμα στον Πειραιά

      Pin It

Με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Μαρινάκη να προεδρεύει του δημοτικού συμβουλίου και να κάθεται δίπλα από τον νέο δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής χωρίς εκπλήξεις και απρόοπτα.

 

«Πρέπει να βρούμε κοινούς στόχους για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την πόλη, να λύσουμε τα προβλήματα», δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης και, απευθυνόμενος σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, είπε πως είναι πεπεισμένος ότι μπορούν να λύσουν τα προβλήματα, ειδικά αν συνεργαστούν και μεταξύ τους και με τους υπόλοιπους φορείς της πόλης.

 

Ενωτικός εμφανίστηκε ο προεδρεύων Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος, αφού ευχήθηκε σε όλους «καλή θητεία», επεσήμανε πως μπορεί κατά τη διάρκεια των εκλογών να υπήρξαν εντάσεις, αλλά τώρα πιστεύει ότι όσοι βρίσκονταν σ’ αυτή την αίθουσα ήθελαν το καλό του Πειραιά.

 

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Γιώργος Δαβάκης από την παράταξη του Γιάννη Μώραλη, αντιπρόεδρος η Πασχαλίνα Καλαγιά-Καραμαλάκου από την παράταξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου και γραμματέας ο Νίκος Αγγελόπουλος από την παράταξη του Θοδωρή Δρίτσα. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Δαβάκης στην προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» του Βασίλη Μιχαλολιάκου και μάλιστα είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος. Στις τελευταίες εκλογές, όμως, εντάχθηκε στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη. Η Πασχαλίνα Καλαγιά, επί δημαρχίας Βασίλη Μιχαλολιάκου, ήταν πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά) και υπεύθυνη για την κοινωνική πολιτική του δήμου.

 

Χριστίνα Παπασταθοπούλου

 

Scroll to top