soumaxer

09/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΚΟΣΜΟΣ

Στο σπίτι του θα συνεχίσει τη θεραπεία ο Σουμάχερ

O Γερμανός πρωταθλητής πήρε εξιτήριο από την κλινική που νοσηλευόταν, ώστε η ανάρρωσή του από το ατύχημα που υπέστη κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, να συνεχιστεί από την κατοικία του.
      Pin It

Ο Μάικλ Σουμάχερ αφήνει το νοσοκομείο και θα συνεχίσει την ανάρρωσή του στο σπίτι. Είναι νωρίς ακόμη για πλήρη ανάρρωση του πρώην πρωταθλητή της Formula 1, ο οποίος έχει «ένα μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά» μετά από ατύχημα που είχε στο σκι το περασμένο έτος.

«Από εδώ και στο εξής, η αποκατάσταση του Σουμάχες θα λάβει χώρα στο σπίτι του. Λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα των τραυμάτων που υπέστη, έχει σημειωθεί πρόοδος τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες» αναφέρθηκε σε σύντομη δήλωση που εκδόθηκε από το διευθυντή της κλινικής που νοσηλευόταν.

Ένας εκπρόσωπος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Λωζάνης επιβεβαίωσε ότι ο 45χρονος Γερμανός και επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, είχε φύγει για το σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σουμάχερ υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι σε ατύχημα σκι στις γαλλικές Άλπεις, στα τέλη Δεκεμβρίου και μεταφέρθηκε στην Λωζάνη τον Ιούνιο. Έπεσε σε κώμα και υποβλήθηκε σε θεραπεία ώστε να διεγερθούν οι αισθήσεις του σε εξειδικευμένο υπαίθριο τμήμα του νοσοκομείου.

 

efsyn.gr με πληροφορίες από Reuters

Scroll to top