10/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

Κάνουν τους… Κινέζους

 

Στη ΝΕΡΙΤ, για την γκάφα ολκής με την ανακοίνωση ανύπαρκτης τελικά συνεργασίας με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, κάνουν ουσιαστικά τους… Κινέζους. Σε σχετική ανακοίνωση, αφού είχε διαψευστεί η συνεργασία, σημειώνουν ότι «παρά την κατ’ αρχήν συνεννόηση με τον κ. Χρήστο Σωτηρακόπουλο για συνεργασία στις περιγραφές ποδοσφαιρικών αγώνων, οι εν συνεχεία συζητήσεις δεν ευοδώθησαν, με αποτέλεσμα να μην επιτευχθεί τελική συμφωνία». Αντί να κάνετε τους Κινέζους, μήπως να αναλάβει κανένας καμιά ευθύνη επιτέλους, μπας και προχωρήσει κάτι στον οργανισμό; Πάντως, χθες, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, Αντώνης Μακρυδημήτρης, είχε και συνάντηση με Κινέζους. Ο κ. Μακρυδημήτρης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της επαρχίας Zhejiang, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του οργανισμού κ. Gu Shun Kun. Οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών διερεύνησαν κατ’ αρχήν τη δυνατότητα συνεργασίας σχετικά με την ανταλλαγή προγραμμάτων τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, την αμφίπλευρη στήριξη στην παραγωγή ειδησεογραφικού και ενημερωτικού περιεχομένου με επίκεντρο τις οικονομικές σχέσεις και την επιχειρηματική δραστηριότητα των δύο χωρών. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της επαρχίας Zhejiang διαθέτει συνολικά 20 Μέσα –οκτώ τηλεοπτικούς και οκτώ ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και τέσσερις ιστοτόπους– που απευθύνονται όχι μόνο στην τοπική ραδιοτηλεοπτική αγορά (η οποία αριθμεί 54 εκατ. τηλεθεατές), αλλά και σε όλη την Κίνα, μέσω δορυφορικής μετάδοσης.

…………………………………………..

 Επιστρέφει και η Πόπη

 

Από την ερχόμενη Δευτέρα (15/9) ξαναπιάνει «στασίδι» στη συχνότητα του STAR και η Πόπη Τσαπανίδου, με το «LIVE U» καθημερινά στις 10 το πρωί. «Με νέα γραφικά και νέο λογότυπο εκπομπής», σημειώνουν τα στελέχη του καναλιού, αν και κανονικά θα έπρεπε να ψάξουν και να αλλάξουν τον τίτλο, ο οποίος είναι επιεικώς απαράδεκτος. Κατά τα λοιπά, βέβαια, η Πόπη Τσαπανίδου με τους συνεργάτες της θα εστιάσουν και πάλι σε όσα συμβαίνουν καθημερινά εντός και εκτός των τειχών.

 

……………………………………….

 Μια βραδιά προσφοράς

 

Εντεκα stand-up κωμικοί, δύο χορεύτριες/χορογράφοι, δύο νέοι μουσικοί, ένας κοινός σκοπός. Δεκαπέντε καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν τη UNICEF και το έργο που επιτελεί για τους πιο αθώους και αδύναμους πολίτες της διεθνούς κοινότητας, τα παιδιά. Στις 27 Σεπτεμβρίου (23.00), ο ALPHA θα μεταδώσει τη βιντεοσκοπημένη παράσταση «Stand up for U», που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στη θεατρική αίθουσα του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Ο Διονύσης Ατζαράκης, η Κατερίνα Βρανά, ο Δημήτρης Δημόπουλος, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Χρύσα Κατσαρίνη, ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, ο Αριστοτέλης Ρήγας, ο Σίλας Σεραφείμ, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, αλλά και ο Γιώργος Χατζηπαύλου, στην παρουσίαση και τη σκηνοθετική επιμέλεια, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και σκορπούν άφθονο γέλιο. Μαζί τους επί σκηνής οι χορεύτριες/χορογράφοι, Κατερίνα Αλεξανδράκη και Σάρα Τοσκάνο, καθώς και δύο νέοι δημιουργοί, η Μάγδα Βαρούχα και ο Αλέξανδρος Κούρος, που παρουσιάζουν για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι τους για τη UNICEF, «Να μου γελάς».

 

[email protected]

 

Scroll to top