karamanli

10/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρές εκφράσεις εντός της ΝΔ για τον ΕΝΦΙΑ

«Να πάει να γαμ… ο Χαρδούβελης» φέρεται να είπε η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Άννα Καραμανλή στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής ομάδας της γαλάζιας παράταξης ενώπιον του συμβούλου του υπουργείου Οικονομικών.
      Pin It

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης, στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, όταν βρέθηκε εκεί ο σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών Γ. Θεοδωρακόπουλος, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τον ΕΝΦΙΑ.

Οι γαλάζιοι βουλευτές ζητούσαν επίμονα εξηγήσεις. Εκτός εαυτού βγήκε η βουλευτής, Άννα Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Καραμανλή είπε στον σύμβουλο του κ. Χαρδούβελη: «Ξέρετε κύριε μου, ότι οι πολίτες υποφέρουν;»

Το μόνο, λένε, που πρόλαβε να πει ο σύμβουλος ήταν: «Γιατί φωνάζετε;»
Τότε, η γαλάζια βουλευτής με δάκρυα στα μάτια άρχισε να φωνάζει: «Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του τα πείτε αυτά» προσθέτοντας εμφανώς εκτός εαυτού: «Να πάει να γαμ… ο Χαρδούβελης».

Και συνέχισε, εκφράζοντας το παράπονο και την απόγνωσή της για την ακολουθούμενη πολιτική: «Με αυτά που κάνετε δεν θα επανεκλεγούν πολλοί βουλευτές και εγώ θα μείνω άνεργη!».

Σήμερα (Τετάρτη) στο λογαριασμό της στο Twitter η Άννα Καραμανλή, έγραψε: «Λυπάμαι πολύ που παραφέρθηκα. Δε λυπάμαι καθόλου για την ουσία όσων είπα για τον ΕΝΦΙΑ».

Σημειώνεται πως η κ.Καραμανλή είναι μία εκ των 21 γαλάζιων βουλευτών που ζήτησαν την αποπομπή του Νίκου Καραβίτη από το υπουργείο οικονομικών με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, χαρακτήρισε εκ νέου άδικο νόμο τον ΕΝΦΙΑ και δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει τη στήριξή της αποκλειστικά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά «για τον τιτάνιο αγώνα που δίνει να βγούμε από το μνημόνιο».
«Στηρίζουμε τον πρόεδρο για την προσπάθεια που κάνει… τον πρόεδρο» πρόσθεσε.

 

 

 

efsyn.gr

Scroll to top