U2

10/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ART

Νέο άλμπουμ από τους U2

«Θέλαμε να έχουμε την πειθαρχία των Beatles ή των Stones στη δεκαετία του 60', όταν υπήρχαν πραγματικά τραγούδια. Καθαρές σκέψεις, καθαρές μελωδίες», είπε ο Bono.
      Pin It

Η ζωντανή παρουσίαση της Apple περιελάμβανε το Apple ρολόι, το νέο iPhone 6, ένα ψηφιακό πορτοφόλι και, απροσδόκητα, το πρώτο άλμπουμ των U2 σε πέντε χρόνια με τίτλο «Songs of Innocence».

Η μπάντα έκανε το ντεμπούτο του με νέο τραγούδι, το «The Miracle (του Joey Ramone)», και ανακοίνωσε ότι το άλμπουμ θα προστεθεί αυτόματα στα iTunes για δωρεάν «κατέβασμα» από τους χρήστες της υπηρεσίας.

«Η μουσική είναι βαθιά ριζωμένη στο DNA της Apple. Διασχίζει τον πυρήνα όλων των προϊόντων μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, οι U2 συνεργάστηκαν για το άλμπουμ «Songs of Innocence» με τους παραγωγούς Danger Mouse, Flood, Paul Epworth και Ryan Tedder. «Θέλαμε να έχουμε την πειθαρχία των Beatles ή των Stones στη δεκαετία του 60′, όταν υπήρχαν πραγματικά τραγούδια. Καθαρές σκέψεις, καθαρές μελωδίες», είπε ο Bono στο Rolling Stone.

Σύμφωνα με τον Bono, το ένα τραγούδι γράφτηκε για τη μητέρα του, την οποία έχασε όταν ήταν ακόμη έφηβος.

Η λίστα με τα τραγούδια είναι η εξής:

1. The Miracle (of Joey Ramone)
2. Every Breaking Wave
3. California (There Is No End To Love)
4. Song For Someone
5. Iris (Hole Me Close)
6. Volcano
7. Raised by Wolves
8. Cedarwood Road
9. Sleep Like A Baby Tonight
10. This Is Where You Can Read Me Now
11. The Troubles

Σχετικό θέμα:

 

 

 

efsyn.gr

Scroll to top