katsikes-metro

10/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΚΟΣΜΟΣ

Κατσίκες «κόβουν βόλτες» σε σιδηροδρομικό σταθμό

Ένα ολόκληρο κοπάδι από 17 κατσίκες, που το έσκασαν από ντόπιο βοσκό, κατάφεραν -μυστήριο πώς- όχι μόνο να μπουν στον σταθμό αλλά ν' αρχίσουν να κόβουν ανενόχλητα βόλτες στις ράγες.
      Pin It

Συναγερμός! Δεκαεφτά δραπέτες εισβάλουν στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Τεράσα στην Καταλονία, προκαλώντας… γέλιο αντί για πανικό. Ποιος, άλλωστε, δεν θα γελούσε μπροστά σ' αυτό το θέαμα…

Ένα ολόκληρο κοπάδι από 17 κατσίκες, που το έσκασαν από ντόπιο βοσκό, κατάφεραν -μυστήριο πώς- όχι μόνο να μπουν στον σταθμό αλλά ν' αρχίσουν να κόβουν ανενόχλητα βόλτες στις ράγες. «Ήταν εντελώς αποπροσανατολισμένες και φοβισμένες» δήλωσε στην El Pais ένας από τους φύλακες, που πέρασε 40 λεπτά προσπαθώντας με μια σφυρίχτρα και αυτοσχέδια καλέσματα να τις οδηγήσει σε αχρησιμοποίητο τμήμα του σταθμού. «Αισθάνομαι σαν να βόσκαγα κατσίκες όλη μου τη ζωή» είπε χαριτολογώντας.

Τα βίντεο κι οι φωτογραφίες, που τράβηξαν οι επιβάτες, έγιναν ανάρπαστα στο Ίντερνετ, ενώ οι αρχές ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν από πού μπήκε το κοπάδι μέσα στο σταθμό. Ο ιδιοκτήτης τους τελικά βρέθηκε και τις απομάκρυνε μία – μία, ορισμένες από τις σκάλες του σταθμού. «Έμειναν 8 ή 9 ώρες εδώ αλλά έτυχαν πολύ καλής φροντίδας» κατέληξε ο φύλακας, φουσκωμένος από περηφάνια για το αίσιο τέλος της… σύλληψης!

 

katsikes-train

Β.Κ.

 

 

Scroll to top