14/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ο ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΔΕΘ

Εχω στο μυαλό μου… υποψήφιο για την Προεδρία

      Pin It

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Toυ Νίκου Φωτόπουλου

 

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, σε μια συνέντευξη που δεν θα έδινε ποτέ… Ο «επικεφαλής» του Ποταμιού -όπως δήλωσε ότι προτιμά να τον αποκαλούν- Σταύρος Θεοδωράκης απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με «ψεκασμένους», αναφερόμενος στους ΑΝ.ΕΛΛ., και εξέφρασε την έκπληξή του για την «κλήτευση έως και παρακαλετό του ΣΥΡΙΖΑ προς το κόμμα του Πάνου Καμμένου».

 

Αρχικά ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε μετ’ επιτάσεως τονίσει ότι δεν πρόκειται να δώσει συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Προς τι λοιπόν η χθεσινή ανακολουθία, με την εκπρόσωπο του Ποταμιού στη Θεσσαλονίκη, Χριστίνα Ταχιάου, να τρέχει να μαζέψει τους δημοσιογράφους την τελευταία στιγμή για μια συνέντευξη;

 

«Ο λόγος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη είναι για να ζητήσω από το πολιτικό σύστημα να κάνει ένα βήμα πίσω. Να τελειώνει όλη αυτή η επική αθλιότητα με τους πολιτικούς αρχηγούς στη ΔΕΘ. Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να είναι πόλη-φρούριο, αλλά πόλη διαλόγου», είπε.

 

«Υπάρχουν φιλελεύθεροι, προοδευτικοί άνθρωποι και αριστεροί μεταρρυθμιστές» διευκρίνισε, ενώ για τις «κόκκινες γραμμές» που θέτει σε ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

 

«Τα πρόσωπα είναι για μας οι κόκκινες γραμμές. Δεν θα δεχτούμε να μετέχουμε σε κυβέρνηση εξαγοραζόμενοι με κυβερνητικές θέσεις και να δώσουμε το οk σε ανθρώπους που δεν μπορούν να πάνε μπροστά την κοινωνία. Υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ άνθρωποι που μπορούν, αλλά έχω ακούσει και πολλούς παραλογισμούς».

 

Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε πως έχει στο μυαλό του πρόταση προσώπου άξιου για την προεδρία της Δημοκρατίας, χωρίς να το αποκαλύψει, αλλά περιέγραψε το προφίλ του επιθυμητού από τον ίδιο Προέδρου της Δημοκρατίας (όχι από τζάκια, παιδιά του κομματικού σωλήνα, ανεπάγγελτοι κλ.π.). «Αυτή η χώρα πρέπει να περάσει στα χέρια των πετυχημένων και των τολμηρών και υπάρχουν τέτοιοι», είπε χαρακτηριστικά.

 

Scroll to top