astinomia

15/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Εργαστήριο επανασυσκευασίας ναρκωτικών στα Σπάτα

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής εδώ και καιρό επιχειρούσαν να σταματήσουν την δράση της σπείρας, τα κατάφεραν όμως μόλις το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.
      Pin It

Σε εργαστήριο επανασυσκευασίας ναρκωτικών είχε μετατρέψει μια σπείρα συνεργείο αυτοκινήτων στα Σπάτα και προκειμένου να διακινεί ανενόχλητη το εμπόρευμά της αρκετές φορές έκρυβε την ηρωίνη στους αερόσακους.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής εδώ και καιρό επιχειρούσαν να σταματήσουν την δράση της σπείρας, τα κατάφεραν όμως μόλις το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν κατάφεραν να συλλάβουν ένα 34χρονο Αλβανό και να βρουν στο σημείο όπου έπρεπε να είναι ο αεροσάκος τρία κιλά και εξακόσια εξήντα τρία γραμμάρια ηρωίνης.

Ακολούθησε η έφοδος στο συνεργείο αυτοκινήτων που είχε ένας 41χρονος ημεδαπός και εκεί εκτός από τα σύνεργα που χρησιμοποιούνταν για την επανασυσκευασία των ναρκωτικών, εντοπίσθηκαν ακόμη δεκατέσσερα κιλά και 368 γραμμάρια ηρωίνη, άγνωστης σκόνη περίπου έντεκα κιλών ένα KALASHNIKOV δύο πιστόλια, δύο χειροβομβίδες, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 26.130 ευρώ. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στην Εισαγγελία Αθηνών.

 

M.Tσαλδάρης

 

efsyn.gr

Scroll to top