filaki

17/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή η 77χρονη για το «Κωσταλέξι»

Ο 55χρονος ανιψιός της ηλικιωμένης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του).
      Pin It

Προφυλακίστηκε η 77χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 36χρονης Μαρίας, η οποία βρέθηκε τον περασμένο Ιούλιο -μετά από καταγγελίες- να ζει στον φωταγωγό διαμερίσματος σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα σε άσχημη κατάσταση.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του) αφέθηκε ο 55χρονος ανιψιός της ηλικιωμένης. Υποστήριξε ότι δεν είχε τη φροντίδα της κοπέλας αλλά απλώς τους επισκεπτόταν.

Η 77χρονη στην απολογία της υποστήριζε ότι φρόντιζε τη Μαρία επί 14 χρόνια, δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και ότι η κοπέλα δεν ζούσε στο φωτοαγωγό. Μάλιστα υποστήριξε ότι την είχε βγάλει στο μπαλκόνι 35 τ.μ. για τους καλοκαιρινούς μήνες επειδή έκανε ζέστη και ότι εκεί κοιμόταν και η ίδια, όπως στο διπλανό μπαλκόνι κοιμόταν και η γειτόνισσα που την κατήγγειλε.

Για το διαμέρισμα που η νεαρή κοπέλα έγραψε στην 77χρονη, η κατηγορούμενη υποστήριξε: «Είχε δικό της σπίτι, δεν είχε ανάγκη να πάρει το ακίνητο. Της το επγραψε για την ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες της. Η ίδια δεν ήξερε καν τι σημαίνει επικαρπία, αλλά ήξερε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι με το σπίτι. Η κατάσταση της Μαρίας ήταν τέτοια επειδή βρισκόταν σε κατάκλιση 16 χρόνια».

Σύμφωνα με τους συνηγόρους δεν υπάρχει κατάθεση της Μαρίας για όλα αυτά και η κοπέλα ρωτάει στο νοσοκομείο που είναι η 77χρονη.

Scroll to top