18/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

«Ρουά ματ» με διπλή πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Εκκίνηση για τον Γιώργο Παπαδάκη από αυτήν τη Δευτέρα (22/9) με το «Πρωινό ΑΝΤ1» και αρχή την ίδια μέρα για τη νέα ελληνική σαπουνόπερα του καναλιού.
      Pin It
Γιώργος Παπαδάκης

Γιώργος Παπαδάκης

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

Τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών αρχίζουν σιγά σιγά να επιστρέφουν σε κανονική ροή τα προγράμματά τους αλλά και να ρίχνουν στη μάχη της τηλεθέασης κάποιες από τις καινούργιες τους παραγωγές.

 

Στον ΑΝΤ1 από αυτήν τη Δευτέρα (22/9) ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει με το «Πρωινό ΑΝΤ1» από τις 07.00 καθε πρωί για το καθιερωμένο τρίωρο ενημέρωσης. Είναι ουσιαστικά ο τελευταίος των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών που επιστρέφει και, όπως είναι αναμενόμενο, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί έως τώρα αναμένεται να αλλάξει για τα καλά. Μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη θα βρίσκονται και οι Ντίνος Σιωμόπουλος, Ντόρα Κουτροκόη και Μπάγια Αντωνοπούλου.

 

Ιωάννα Λαμπροπούλου και Ιωσήφ Μαρινάκης στα γυρίσματα του «Ρουά ματ»

Ιωάννα Λαμπροπούλου και Ιωσήφ Μαρινάκης στα γυρίσματα του «Ρουά ματ»

Ομως τα στελέχη του ΑΝΤ1 την ίδια μέρα θα κάνουν και «Ρουά ματ», καθώς εντάσσουν στο πρόγραμμά τους και την ομότιτλη νέα τους ελληνική σαπουνόπερα που θα μεταδίδεται καθημερινά στις 21.15. Το σενάριο της νέας παραγωγής του ΑΝΤ1 υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία οι Κώστας Αναγνωστόπουλος και Αθηνά Ξενίδου, ενώ πρωταγωνιστούν οι Πέτρος Λαγούτης, Πατρίτσια Περιστέρη, Ιωσήφ Μαρινάκης, Σπύρος Σταυρινίδης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χάρης Κκολός, Ευαγόρας Θεοδοσίου, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Ελενα Λιασίδου, Χριστιάνα Θεοδώρου, Κωστάκης Κωσταντίνου, Ελενα Ευσταθίου, Μένια Μαθιουδάκη, Λουκία Μουσουλιώτη, Εφη Χαραλάμπους.

 

Η ιστορία εστιάζει σε ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε δύο γυναίκες και έναν άντρα, με τον ανταγωνισμό, τη ζήλια και το πάθος να τους φτάνει στα άκρα. Ο Μάξιμος, παντρεμένος εδώ και χρόνια με την Ιωάννα, ζει μια συμβατική ζωή μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τη Ρουμπίνη, εργάτρια στο εργοστάσιο ζυμαρικών το οποίο διευθύνει. Αυτή η γνωριμία θα ανατρέψει τα πάντα και θα οδηγήσει τον γάμο του σε διάλυση. Και τα προβλήματα μόλις άρχισαν… Ο αρνητικός κοινωνικός περίγυρος και οι αντιδράσεις του απέναντι στο ερωτευμένο ζευγάρι θα γίνουν γρήγορα προάγγελοι κακών εξελίξεων.

 

Τι θα συμβεί όταν ο καλύτερος φίλος του Μάξιμου, Δημήτρης, βρεθεί απέναντι από αυτή τη σχέση και δίπλα στην Ιωάννα; Τι θα γίνει όταν ο πατέρας του τον απειλήσει, προκειμένου να χωρίσει και να τα ξαναβρεί με την οικονομικά ευκατάστατη γυναίκα του; Ποιος φόνος θα κλείσει κάθε δρόμο προς τον έρωτα για την Ιωάννα;

 

[email protected]

 

Scroll to top