tsipras

19/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Κατεδαφίζεται η κυβερνητική προπαγάνδα-τρομοκρατία / Ζητούνται ιδιοκτήτες πολυτελών επαύλεων από το ΣΔΟΕ / Τι συζήτησαν Αλέξης Τσίπρας και Πάπας Φραγκίσκος / 600.000 αγρότες στο στόχαστρο της φορολογίας / Εκτάκτως κυβερνητική σύσκεψη για το... φράγμα της Μεσοχώρας.
      Pin It
  • Κατεδαφίζουν την κυβερνητική προπαγάνδα-τρομοκρατία Έλληνες επιχειρηματίες και παράγοντες της αγοράς. Τι δήλωσαν για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση.

skotia6

 

  • Οι κάλπες στη Σκοτία άνοιξαν και έκλεισαν, ήρθε η ώρα της κρίσης. Το 97% του ενήλικου πληθυσμού έχει γραφτεί για να ψηφίσει. Τα παρασκηνιακά παιχνίδια, οι προεκλογικές υποσχέσεις και τα συμφέροντα-πολιτικά και επιχειρηματικά-, η πόλωση και η αγωνία για το άγνωστο εκατομμυρίων Σκοτσέζων.

 

  • Σε απόγνωση το Μαξίμου. Γιατί συγκάλεσε εκτάκτως κυβερνητική σύσκεψη για το… φράγμα της Μεσοχώρας.

 

hollande

  • Να ανακτήσει τη χαμένη εύνοια της κοινής γνώμης επεδίωξε με μαραθώνια συνέντευξη Tύπου ο Φρανσουά Ολάντ. Οι πρώτες αντιδράσεις ήταν θετικές ως προς το στιλ του Γάλλου προέδρου, αλλά οι πολιτικοί αναλυτές κρίνουν ότι η ρητορική του δεν έπεισε.

 

  •  Μετά τη διατροφή των διαζευγμένων συζύγων, η οποία για το 2013 φορολογήθηκε ως εισόδημα από ελευθέριο επάγγελμα (με συντελεστή 26% και προκαταβολή επί του φόρου 55%), ανέκυψε το θέμα των τεκμηρίων, στην «τσιμπίδα» των οποίων κινδυνεύουν να πέσουν περίπου 600.000 αγρότες.

 

  •  Κύριος παράγοντας μείωσης της ανεργίας είναι η μείωση του παραγωγικού δυναμικού. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. έχει επιδοθεί τους τελευταίους 18 μήνες σε μια εντατική και πετυχημένη εν πολλοίς προσπάθεια να ωθήσει τους εργαζομένους σε μαζική μετανάστευση.

 

ÊÅÑÁÔÓÉÍÉ-ÓõëëáëçôÞñéï óôç ìíÞìç ôïõ Ðáýëïõ Öýóóá.(EUROKINISSI-ÊÙÓÔÁÓ ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ)

  • Μαζικές διαδηλώσεις καταδίκης της δολοφονίας του Παύλου, αλλά και της ανόδου του φασισμού, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αστυνομοκρατία στην Αθήνα και άγριο ξυλοφόρτωμα διαδηλωτών. Καταγγελίες για προβοκατόρικη δράση χρυσαυγιτών και χούλιγκαν. Συγκίνηση κατά τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του δολοφονημένου.

 

  •  Τι συζήτησαν Αλέξης Τσίπρας και Πάπας Φραγκίσκος πίσω από τις κλειστές πόρτες του Παπικού Παλατιού στο Βατικανό.

 

  • Τους ιδιοκτήτες πολυτελών επαύλεων που εμφανίζουν τους πλούσιους πελάτες τους ως φιλοξενούμενους αναζητά το ΣΔΟΕ. Στο στόχαστρο Σποράδες, Μύκονος, Πάρος, Σαντορίνη και Κρήτη.

 

  • Αναλύσεις και παραλειπόμενα από τους αγώνες ΠΑΟΚ-Ντιναμό Μινσκ, Παναθηναϊκού-Ντιναμό Μόσχας και Μπεσικτάς-Αστέρα Τρίπολης.megaro

 

  • Παρά τα προβλήματα και την ασάφεια του νέου καθεστώτος λειτουργίας του, το Μέγαρο Μουσικής παρουσίασε με φαντασμαγορικό τρόπο το νέο του πρόγραμμα. Μεγάλοι μαέστροι (Μέτα, Γκεργκίεφ, Κουρεντζής) και σολίστ (Καβάκος, Αργύρης, Σγούρος), όπερα, έμφαση στους νέους Ελληνες δημιουργούς, θέατρο και χορός.

 

efsyn.gr

Scroll to top