19/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ο ορισμός που ανάβει φωτιές!

      Pin It

Εχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από το ματς Πλατανιά – Παναθηναϊκού 2-1 που είχε γίνει στις 25 Νοεμβρίου 2012, με τον διαιτητή Αλέξανδρο Αρετόπουλο να τα κάνει… μούσκεμα αδικώντας κατάφωρα τους «πράσινους».

 

Ομως η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τον όρισε πάλι χθες για το κυριακάτικο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, ξυπνώντας μνήμες και ρίχοντας χωρίς λόγο (;) λάδι στη φωτιά της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πριν ακόμη ξεκινήσει.

 

Είναι μια κίνηση που μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί «απαράδεκτη και προκλητική», αφού δίνει… γήπεδο στις κακές γλώσσες και στην καχυποψία.

 

Τι είχε κάνει τότε ο Αρετόπουλος;

 

Είχε καταλογίσει πέναλτι-εφεύρεση υπέρ του Πλατανιά σε μαρκάρισμα του Βύντρα πάνω στον Κάλαϊτζιτς, το οποίο έγινε εκτός περιοχής!

 

Νωρίτερα ο βοηθός του, ο Δημητριάδης, είχε υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Τοτσέ, ενώ ο Ισπανός έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της κρητικής ομάδας.

 

Τα σοβαρά λάθη συνεχίστηκαν, όταν στο 85’ ο Αρετόπουλος απέβαλε ελαφρά τη καρδία με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ζέκα για μαρκάρισμα (πάλι) στον Κάλαϊτζιτς.

 

Ο Αρετόπουλος μπήκε τότε στο «ψυγείο» για δύο μήνες και από εκείνη τη μέρα δεν είχε οριστεί ποτέ ξανά σε αγώνα του Παναθηναϊκού. Μέχρι χθες! Υπεύθυνος για τους ορισμούς είναι ο νέος αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται δεν ενημερώθηκε από κανέναν για το παρελθόν του διαιτητή στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Να θυμηθούμε και τα tweets του Γιάννη Αλαφούζου για εκείνο το παιχνίδι…

 

Την ώρα του αγώνα Πλατανιά – Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» Γιάννης Αλαφούζος έκανε… live σχολιασμό μέσω twitter βάλλοντας κατά του Αρετόπουλου, ενώ τέσσερις μέρες μετά «τιτίβισε» ξανά.

 

«Ο Αρετόπουλος ακύρωσε κανονικό γκολ του ΠΑΟ και όλα τα φάουλ ανάποδα. Πόσο μπορούμε να ανεχόμαστε αυτή τη διαιτησία;»

 

«Και προκλητική κάρτα στον Τοτσέ! Και ο βοηθός με κακή όραση…»

 

«Η πρόκληση του Αρετόπουλου συνεχίζεται. Πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει…»

 

«Δύο κάλπικα γκολ!»

 

«Δεν ξεχνάμε τη μαφία του ποδοσφαίρου! Δεν ξεχνάμε τον Αρετόπουλο! Δεν ξεχνάμε! Πολεμάμε συνέχεια! Μόνοι μας! Είμαστε αποφασισμένοι!»

 

Scroll to top