19/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Πρεμιέρες στον ALPHA

 

Με δύο νέες εκπομπές εφοδιάζουν από αύριο τα στελέχη του ALPHA το πρόγραμμα του καναλιού. Κάθε Σαββατοκύριακο (07.00), ο Σπύρος Χαριτάτος αναλαμβάνει την «Πρωινή ενημέρωση στον ALPHA» για ένα τρίωρο. Αμέσως μετά θα κάνει πρεμιέρα (10.00) το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και να συναντά μεταξύ άλλων και τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη. Ο Αντώνης Λουδάρος συζητά με τη μαθήτρια που φέτος αρίστευσε στις Πανελλήνιες και πέρασε στην Ιατρική, αλλά αφήνεται και στη νοσταλγία ενός παλιού δισκοπωλείου με βινύλια. Ο Παύλος Σταματόπουλος σχολιάζει τα τηλεοπτικά γεγονότα της εβδομάδας, ο Νίκος Αναδιώτης μαθαίνει Flyboard και ο Αλέξανδρος Λιζάρδος συνομιλεί με τους νεαρούς πρωταγωνιστές της ταινίας «Λαβύρινθος» και παρουσιάζει μια συνέντευξη με την Πατρίτσια Αρκέτ. «Ποδαρικό» στην εκπομπή κάνουν οι Πέτρος Φιλιππίδης, Γιώργος Λιανός και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Huffington Post» και στα ελληνικά

 

Η Αριάννα Χάφινγκτον, πρόεδρος του Huffington Post Media Group, ανακοίνωσε επίσημα την ελληνική έκδοση του «The Huffington Post», σε συνεργασία με τον ψηφιακό εκδοτικό όμιλο24Media. Θα έχει έδρα την Αθήνα και η εκκίνηση αναμένεται τον Νοέμβριο. Η «Huffington Post Greece» είναι η τρίτη διεθνής έκδοση που ανακοινώθηκε μέσα στον τελευταίο μήνα, ενώ το newsroom του «The Huffington Post» θα καλύπτει 14 αγορές μέχρι το τέλος του 2015.

 

Γκάζια στη Σιγκαπούρη

 

Στη Σιγκαπούρη στρέφει κάμερες και μικρόφωνα ο ALPHA μεθαύριο, καθώς εκεί διεξάγεται το 14ο Grand Prix, υπό το φως των προβολέων. Δύσκολες καιρικές συνθήκες και μια πίστα ιδιαίτερων απαιτήσεων καθιστούν τον αγώνα μοναδική πρόκληση για τους πιλότους. Aπό τη μια ζέστη, υγρασία και αυξημένη πιθανότητα βροχής –πρωτοφανές για τα δεδομένα της πόλης– και από την άλλη η διαδρομή με τις περισσότερες στροφές –23 για την ακρίβεια– που συναντάει κανείς σε πίστα. Η απευθείας μετάδοση του GP Σιγκαπούρης θα ξεκινήσει στις 15.00. Περίπου μια ώρα νωρίτερα όμως, στο κανάλι της Κάντζας θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση «F1 Countdown» με τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών. Η κάμερα του καναλιού κατέγραψε τον αγώνα του Αντώνη Βόσσου στο Adac GT Masters, στο Νίρμπουργκρινγκ, με τον Ελληνα οδηγό να ανεβαίνει στο βάθρο. Την παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Πουρναράκης και τον σχολιασμό οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.

 

Scroll to top