ofiatromitos

20/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Πρώτη νίκη για την Ξάνθη, «τρίποντο» και ο ΟΦΗ

Χωρίς τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της, η Ξάνθη πήρε το πρώτο «τρίποντο» στην εφετινή Super League, επικρατώντας με 2-0 του Λεβαδειακού στα «Πηγάδια». Ο Περογαμβράκης λύτρωσε τον ΟΦΗ .
      Pin It

Οι Ακρίτες με το Νίκο Νεντίδη στο πάγκο τους κέρδισαν την ομάδα της Λιβαδειάς στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστική της Super League.
Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Παντελής Καπετάνος στο 37’ και Σίλβα Κλέιτον στο 90 λεπτό.
Αυτήν ήταν η πρώτη νίκη της Ξάνθης με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τον Νίκο Νεντίδη.
Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε λιγοστές ευκαιρίες, μάλιστα στο 78’ έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ζίτο, που δέχθηκε δεύτερη κίτρινη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ξάνθη (Νεντίδης): Κυριακίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Κομεσίδης, Ρούντι (63’ Βασιλακάκης) Φλίσκας, Λουσέρο, Ολιβέιρα (50’ Κλέιτον), Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Καπετάνος (80′ Ράνος).
Στον πάγκο οι Ζαρόπουλος, Παπαστεριανός, Μπέρτος, Γούτας.
Λεβαδειακός (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Κώτσιος, Τόμας (82′ Πρόγιτς), Πίντερ (46’ Παππάς), Ρούμπεν Γκόμεζ, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Κονέ, Ζίτο, Μάντζιος, Μιλοσάβλιεβ (60’ Μπορνταγκαράι).
Στον πάγκο οι: Πρζιροβσκι, Σκέμπης, Νικολακάκης, Γιακουμάκης.

Επιστροφή στις νίκες για ΟΦΗ

Με γκολ του Περογαμβράκη στο 46΄, η ομάδα της Κρήτης νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο και πανηγύρισε το δεύτερο εφετινό του «τρίποντο» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Για τους Περιστεριώτες, που είδαν την εστία τους να παραβιάζεται για πρώτη φορά μετά από τρία παιχνίδια, ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης, Πετρόπουλος (46’ Τζορτζ), Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (90+5’ Κουτσιανικούλης), Μεϊτέ, Περογαμβράκης (86’ Μπάνουσης), Στάθης, Μακρής.
Στον πάγκο: Αγριμάκης, Φερούζ, Ροβίθης, Φαζός.
Ατρόμητος (Παράσχος): Τσέναμο, Κούρος (90+3’ Φάμπιο), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ναπολεόνι (80’ Τάτος), Παπάζογλου, Νάστος, Καραμάνος, Δημούτσος (84’ Γεωργίου), Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία.
Στον πάγκο: Γκορμπούνοφ, Μπάλλας, Λαζαρίδης, Κοντοές.

Αυτήν την ώρα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βέροια στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

efsyn.gr

Scroll to top