22/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αρχαιρεσίες με άρωμα γυναίκας

      Pin It

Αλλαγή φρουράς στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης μετά τις αρχαιρεσίες του περασμένου Σαββάτου για τις θέσεις των προϊσταμένων στο Εφετείο, το Πρωτοδικείο, το Ειρηνοδικείο και την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών. Για πρώτη φορά αναδείχθηκε γυναίκα προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών. Στη θέση εξελέγη η εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρμω Κακάλη με 24 ψήφους, ενώ υποψηφιότητα έθεσε κι η εισαγγελέας Ιωάννα Ζωγράφου, που συγκέντρωσε 10 ψήφους.

 

Εξελέγησαν ακόμη: πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου η Καλλιρρόη Χειμαριού με 43 ψήφους και αναπληρωματική η Σοφία Καρυστηναίου με 26 ψήφους. Μέλη: Οι εφέτες Χρήστος Νάστας με 51 ψήφους και Μαρί Δεργαζαριάν με 24 ψήφους. Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου αναδείχθηκε ο Νικόλαος Βόκας με 60 ψήφους και αναπληρωματική η Μαρία Κουκουδέα με 46 ψήφους. Μέλη: Οι πρωτοδίκες Αθηνά Κουμούρη με 61 ψήφους και Ιωάννης Ελευθεριάδης με 56 ψήφους.

 

Πρόεδρος του Ειρηνοδικείου εξελέγη η Αικατερίνη Θεοδωρακοπούλου με 25 ψήφους και αναπληρωματική η Δέσποινα Τόλιου με 23 ψήφους. Μέλη: Οι ειρηνοδίκες Χριστόδουλος Βλάσης με 28 ψήφους και Ευθαλία Κώστα με 25 ψήφους.

 

Ν. ΦΩΤ.

 

Scroll to top