22/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα… εντός συνόρων

      Pin It

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

ΕΣΗΕΑ εναντίον ΜΑΤ

 

Την απρόκλητη επίθεση ανδρών των ΜΑΤ στη συνάδελφο Δήμητρα Κόκκορη καταγγέλλει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Η συνάδελφος κάλυπτε δημοσιογραφικά για την «ertopen» την πορεία που διοργανώθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα. Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ενωσης, η συνάδελφος επέδειξε, «μάταια όπως αποδείχθηκε, τη δημοσιογραφική της ταυτότητα στους άνδρες των ΜΑΤ. Αποτέλεσμα της απρόκλητης επίθεσης που δέχθηκε ήταν ο τραυματισμός του δεξιού της χεριού από χτύπημα κλομπ. Την ίδια ώρα, άγνωστος από τον πρώτο όροφο παρακείμενης πολυκατοικίας απειλούσε την ίδια και άλλους πολίτες με ένα περίστροφο. Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα εναντίον δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και κάμεραμαν, ούτε η πρώτη φορά που καλούμαστε να τα καταδικάσουμε, ζητούμε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να παρέμβει άμεσα ώστε να εντοπιστούν οι ένοχοι αστυνομικοί και να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

Περί συνεργασίας

 

Μπορεί στη ΝΕΡΙΤ να γίνεται το… έλα να δεις αλλά, όπως φαίνεται, κάποιες συνεργασίες επεκτείνονται συνεχίζοντας ουσιαστικά την πορεία που είχε διαμορφωθεί στην ΕΡΤ. Η ΝΕΡΙΤ λοιπόν προχωρεί σε συνεργασία με τον γαλλογερμανικό τηλεοπτικό πολιτιστικό οργανισμό ARTE. Θα έχει διετή διάρκεια και προβλέπει την πραγματοποίηση συμπαραγωγών, την ανταλλαγή και αγορά τηλεοπτικού προγράμματος, τη διοργάνωση θεματικών αφιερωμάτων ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, καθώς και την από κοινού συμμετοχή σε τηλεοπτικά και κινηματογραφικά φεστιβάλ και φόρα.

Πρεμιέρες στο STAR

 

Με μια νέα εκπομπή επιστρέφει στη συχνότητα του STAR από σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου. Με τίτλο «Μία» και διαφορετικό κόνσεπτ η Τατιάνα Στεφανίδου θα παρουσιάζει κάθε μεσημέρι στις 13.00 τη νέα της εκπομπή. Την ίδια μέρα αλλά στις 16.00 κάνουν τη δική τους πρεμιέρα και οι Φώτης Σεργουλόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου με το καθημερινό «ΦΜ Live». Ολοι σιγά σιγά παίρνουν θέση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, που αναμένεται δύσκολη, ίσως και επικίνδυνη…

Νέα σειρά στη NOVA

 

Με ακόμα ένα καινούργιο σίριαλ ενισχύει το ψηφιακό της μπουκέτο η συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA. Πρόκειται για το «Gotham» της Warner Brothers, που εστιάζει στην προϊστορία του Μπάτμαν. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου, μόλις 48 ώρες μετά την Αμερική. Θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 21.00 από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, ενώ θα είναι διαθέσιμη σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της υπηρεσίας Nova GO. Δημιουργός της σειράς «Gotham» είναι ο Bruno Heller, που έχει υπογράψει και τα «The Mentalist», «Rome», ενώ στο σίριαλ πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι: Ben McKenzie, Donal Logue και David Mazouz.

 

[email protected]

 

Scroll to top