nd-nea-dimokratia

23/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

40 χρόνια Νέα Δημοκρατία - Αφόρητη μοναξιά και αρνήσεις / Εκδήλωση μνήμης για τον Κώστα Κάππο / Ανώμαλη προσγείωση του Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο / Ανέκοψαν ισλαμιστές εξτρεμιστές οι Κούρδοι.
      Pin It
  • 40 χρόνια Νέα Δημοκρατία. Αφόρητη μοναξιά και αρνήσεις. Με δύο εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα γιορτάσει η Ν.Δ. την επέτειο του κόμματος. Ποιοι αρνούνται να παραβρεθούν.

 

 

  • 11 χρόνια στον Σιατούνη και 13 στον Στράτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, στη γνωστή υπόθεση της «Αντίπνοιας» το 2008, που είχε αποτέλεσμα τον σοβαρό ndτραυματισμό 2 ανθρώπων. Αιχμές του συνηγόρου υπεράσπισης των κατηγορουμένων για την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να απεμπλακεί από τη δολοφονική επίθεση.

 

  • Ανώμαλη προσγείωση του Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο, το οποίο ξεκαθάρισε ότι μετά το πέρας του προγράμματος θα εξεταστεί αν η Ελλάδα θα χρειαστεί βοήθεια. Τι επιδιώκει ο Έλληνας πρωθυπουργός και ποιους όρους θέτει η Άνγκελα Μέρκελ.

 

  • Οι κοινωνικοί εταίροι συμφωνούν ότι θα πρέπει να αποφασίζουν μόνοι τους για τους μισθούς, όπως συνέβαινε προ Μνημονίου, και όχι οι κυβερνώντες. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ άνοιξε το θέμα, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για εναντίωσή του στις εξαγγελίες Τσίπρα για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ.

 

kappos-kostas

  • Εκδήλωση μνήμης για τον Κώστα Κάππο από την Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι συγκινητικές ομιλίες και ποιοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

 

  • Ρεπορτάζ και αναλύσεις μετά την πρώτη επαφή του Σκοτσέζου αρχιδιαιτητή Χιου Ντάλας με τους προέδρους των ομάδων.

 

  • Προβάλλοντας ισχυρή αντίσταση, οι δυνάμεις των Κούρδων κατάφεραν να ανακόψουν την προέλαση των ισλαμιστών εξτρεμιστών πολύ κοντά στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία, όπου έχουν αναζητήσει καταφύγιο τα τελευταία 24ωρα πάνω από 150.000 άμαχοι. Έκκληση για βοήθεια απηύθυνε στη Δύση η ηγεσία των Κούρδων.

 

  • Τι σημαίνει η αποβολή του Πανιωνίου από το πρωτάθλημα μπάσκετ.

michaelides-lyriki

 

  • Ο Μύρων Μιχαηλίδης ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα της Λυρικής Σκηνής για τον χειμώνα, ζητώντας από το υπουργείο Πολιτισμού η επιχορήγηση τουλάχιστον να παραμείνει στα περσινά επίπεδα, γιατί το έλλειμμα για το θέατρο αυξάνεται.

 

  • Καταφθάνουν στις 30 Σεπτεμβρίου οι εκπρόσωποι των δανειστών. Η ατζέντα περιλαμβάνει μέτρα ύψους 2 δισ. ευρώ για να κλείσει το χρηματοδοτικό κενό, 6.500 απολύσεις από το δημόσιο, νέο απεργιακό νόμο και παρεμβάσεις στο Ασφαλιστικό.

 

 

efsyn.gr

Scroll to top