Pin It

Λίγες μέρες μετά την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ έρχεται και η… πρώτη δόση της «Ελληνοφρένειας», που επιστρέφει στη μικρή οθόνη και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ALPHA στις 6 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.45.

 

Ο απρόβλεπτος τσολιάς, ο ικανός για όλα Μπαλούρδος, μαζί με έναν πρωθυπουργό, καμιά 40αριά υπουργούς και περίπου 300 τηλεπερσόνες ανακατεύονται μαζί προσφέροντας ένα απολαυστικό κοκτέιλ ελληνοφρενικών καταστάσεων.

 

Η γνωστή σατιρική εκπομπή επιστρέφει με τους συντελέστες της να σχολιάζουν με τον δικό τους καυστικό τρόπο όσα συμβαίνουν καθημερινά «σε μια κοινωνία που χειμάζεται και ελπίζει», όπως επισημαίνουν. «Με το ανατρεπτικό της χιούμορ» η Ελληνοφρένεια «θα ισορροπήσει ανάμεσα στην καυστική σάτιρα, την έντονη πολιτική διάσταση, την αποδόμηση της σοβαροφάνειας των πολιτικών και την αμφισβήτηση κάθε μορφής εξουσίας. Με βασικό κορμό τα όσα συμβαίνουν στη γνωστή αίθουσα σύνταξης, την πραγματική αίθουσα σύνταξης της “Ελληνοφρένειας” (χρησιμοποιείται και ως χώρος εργασίας αλλά και ως πλατό), θα παρακολουθούμε και φέτος, μέσα από οθόνες που θα υπάρχουν παντού στον χώρο, εικόνες της επικαιρότητας. Ο αρχισυντάκτης και οι συνεργάτες του θα αξιολογούν το υλικό, κρίνοντας και κατακρίνοντας ό,τι βλέπουν, με το πάντα άγρυπνο βλέμμα του Μπαλούρδου, προσπαθώντας να αξιολογήσουν τα ευρήματα της Αμφίπολης, να μετρήσουν χρέη και δόσεις εφορίας, να εκλέξουν Πρόεδρο Δημοκρατίας, να υποδεχτούν την ανάπτυξη και να συμβάλουν στην ανώμαλη πορεία του τόπου»…

 

ΣΩ.ΜΑ

 

Scroll to top