adonis-georgiadis

24/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα… γυρίζει για τις καταθέσεις ο Άδωνις

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανασκεύασε τις δηλώσεις του για τις τραπεζικές του καταθέσεις, την ώρα που η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη έσπευσε να τον υποστηρίξει.
      Pin It

Άρον άρον έσπευσε στην ανασκευή των δηλώσεών του πως θα «σηκώσει» τα χρήματά του από τις ελληνικές τράπεζες αν εκλεγεί στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο ίδιος μιλώντας στο ΣΚΑΪ χαρακτήρισε τις προηγούμενες δηλώσεις του ως «ρητορική υπερβολή» και υποστήριξε πως θα κρατήσει τα χρήματά του στις ελληνικές τράπεζες. «Το ανασκευάζω, θα κρατήσω τα λεφτά μου στην τράπεζα, ακόμα και αν τα χάσω» είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, στο πλευρό του Άδωνι Γεωργιάδη είχε ταχθεί η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη κάνοντας λόγο για «αποσπασματική αναφορά» των δηλώσεων του βουλευτή. Μάλιστα, η κ. Βούλτεψη υποστήριξε πως η ίδια δεν δαιμονοποιεί απόψεις, χωρίς να απαντά τί θα γινόταν αν έβγαινε ένα στέλεχος της αντιπολίτευσης να πει ότι αποσύρει τα χρήματά του από τις τράπεζες.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι αν μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη, θα σπεύσει να ανασκευάσει τις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς που είχε δηλώσει πως «αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει ούτε ευρώ στις τράπεζες».

 

efsyn.gr

Scroll to top