Pin It

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά

Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά

Τα κανάλια αρχίζουν σιγά σιγά να ενσωματώνουν τις βασικές παραγωγές τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τα προγράμματά τους να παίρνουν σχεδόν την κανονική τους μορφή. Την ερχόμενη εβδομάδα ΑΝΤ1, ΑLPHA και ΣΚΑΪ ρίχνουν στη μάχη τhς τηλεθέασης ορισμένες παραγωγές.

 

Στον ΑΝΤ1 επιστρέφει καταρχάς το «Μπρούσκο», η καθημερινή σαπουνόπερα του καναλιού του Αμαρουσίου με νέα επεισόδια. Θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (29/9) στις 21.15 αλλά τα στελέχη του καναλιού προγραμματίζουν γι’ αυτήν την Κυριακή (28/9) ένα διπλό χορταστικό επεισόδιο σε μορφή τηλεταινίας στις 19.00. Στον δεύτερο κύκλο μια γυναίκα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Οι άνδρες της ζωής της θα κάνουν τα πάντα για να την σώσουν. Ενα καλοστημένο κόλπο φέρνει και πάλι κοντά τους τρεις πρωταγωνιστές. Η λύση του θα δοθεί στα πρώτα πέντε επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς. Για όσες και όσους βιάζονται όμως τα στελέχη του ΑΝΤ1 προγραμματίζουν αύριο ένα sneak preview, 10 λεπτά δηλαδή από το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου μέσα από την ιστοσελίδα του καναλιού στο facebook (www.facebook.com/ant1tv) στις 19.00.

 

Στο κανάλι του Αμαρουσίου όμως από αυτήν τη Δευτέρα επιστρέφουν και οι Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας με «Το πρωινό…» τους (10.00) έχοντας δίπλα τους τη Λίτσα Πατέρα, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τον Σπύρο Σούλη και αρκετούς άλλους συνεργάτες.

 

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Πρεμιέρα πάντως, αλλά… μεσημεριανή έχει και ο ALPHA καθώς από τη Δευτέρα στις 13.00 επιστρέφει και η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή της και έχοντας μαζί της τους συνεργάτες όπως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Βασίλης Καλλίδης, η Αση Μπήλιου κ.α. Μεσημεριανή πρεμιέρα, αλλά με νέα εκπομπή, θα έχουμε και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για το «Αυτά είναι…» που θα μεταδίδεται από αυτή την Δευτέρα και κάθε μέρα στις 15.00 με παρουσιαστές τη Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη για ένα δίωρο.

 

Νωρίτερα θα έχουμε πρεμιέρες και στη συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα της NOVA. Την Κυριακή (28/9) στα Νovacinema 1 και Novacinema 1 HD στις 15.00 η Αντι ΜακΝτάουελ επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Cedar cove». Η γνωστή ηθοποιός στον ρόλο μιας δικαστίνας που αναλαμβάνει μια σειρά υποθέσεων όπως η επίθεση από έναν διαταραγμένο νεαρό βετεράνο του πολέμου, ένα κακόβουλο διαζύγιο, η διαμάχη για την επιμέλεια ενός παιδιού. Την ίδια μέρα στα ίδια κανάλια του ψηφιακού μπουκέτου της NOVA αλλά στις 21.15 θα κάνει πρεμιέρα και η νέα σειρά της HBO «Silicon Valley: Ευφυείς, επιτυχημένοι και κοινωνικά αδέξιοι». Πρόκειται για ένα σίριαλ που διακωμωδεί τον τρόπο ζωή των ευφυέστατων αλλά ακοινώνητων δημιουργών επιτυχημένων startups εταιρειών. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη σε laptop, smartphone και tablet μέσω της υπηρεσίας Nova GO.

 

[email protected]

 

Scroll to top