25/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αγριος φόνος στο Αιγάλεω

Βρέθηκε μισοκαμένο πτώμα λευκού άνδρα δίπλα σε κάδο σκουπιδιών.
      Pin It

Σε άνδρα ηλικίας περίπου 55 χρόνων ανήκει πιθανότατα το πτώμα που χθες τα ξημερώματα εντοπίστηκε μισοκαμένο μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Μούδρου και Κ. Σαράφη στο Αιγάλεω.

 

Ο νεκρός ήταν λευκός, Ελληνας ή αλλοδαπός από ευρωπαϊκή χώρα. Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της στυγερής δολοφονίας εικάζουν ότι το θύμα ήταν Ελληνας ο οποίος δολοφονήθηκε το προηγούμενο βράδυ. Τα κίνητρα της δολοφονίας εκτιμούν ότι ήταν προσωπικά και ότι ο δράστης έτρεφε έντονα αισθήματα εκδίκησης, καθώς το θύμα είχε μια μεγάλη τομή στο ύψος της κοιλιάς, γεγονός που σημαίνει ότι επιχειρήθηκε ο διαμελισμός του.

 

Σε συνδυασμό εξάλλου με το ότι τέτοιας ηλικίας άτομα συνήθως δεν δραστηριοποιούνται στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος και ότι οι περισσότερες εκτελέσεις σε αυτό τον χώρο έχουν έντονο επιδεικτικό χαρακτήρα, οι αστυνομικοί υποθέτουν ότι ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας πιθανότατα βρίσκονται στο οικείο περιβάλλον του θύματος. Σε αυτό το συμπέρασμα τους οδηγεί και το ότι οι δράστες έκαναν οτιδήποτε περνούσε από το χέρι τους για να αποτρέψουν την έγκαιρη αποκάλυψη της ταυτότητας του θύματος, η οποία πιθανότατα και θα οδηγούσε τις αστυνομικές αρχές σε αυτούς πριν κερδίσουν πολύτιμο χρόνο για να εξαφανίσουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος τους.

 

Προκειμένου λοιπόν να καθυστερήσουν τον εντοπισμό της ταυτότητας του θύματος, έκοψαν τις άκρες των δακτύλων του και επιχείρησαν να κάψουν το πεταμένο δίπλα στον κάδο απορριμμάτων πτώμα βάζοντάς του φωτιά. Χάρη όμως στην έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής, που κλήθηκε για να σβήσει τη φωτιά, το πτώμα κάηκε από τη μέση και πάνω, με συνέπεια από το χρώμα του δέρματος οι έρευνες να στραφούν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

 

Μάνος Τσαλδάρης

 

Scroll to top