25/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ισόβια σε 63χρονο για τη δολοφονία της φίλης του

      Pin It

Ισόβια κάθειρξη σε 63χρονο για τη δολοφονία της 53χρονης φίλης του, που εξιχνιάστηκε 6 μήνες αργότερα από την… Αγγελική Νικολούλη. Την ποινή επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον κατηγορούμενο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία με πρόθεση, αν και ο ίδιος υποστήριξε ότι επρόκειτο για δυστύχημα.

 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 63χρονος έριξε την άτυχη γυναίκα με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση σε απόκρημνη χαράδρα του όρους Μπέλες, όπου μήνες αργότερα βρέθηκαν τμήματα των οστών και ρούχα της. Τα ίχνη της από το Νέο Πετρίτσι Σερρών όπου ζούσε είχαν χαθεί ξαφνικά πέρυσι τον Μάιο. Οι έρευνες των αστυνομικών παρέμεναν για αρκετούς μήνες στο «σκοτάδι», ενώ η εξαφάνισή της απασχόλησε και την τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο τούνελ», η προβολή της οποίας φαίνεται πως έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Οι αστυνομικές αρχές των Σερρών συνέλαβαν τελικά τον περασμένο Νοέμβριο τον 63χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ, με τον οποίο το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση. Προανακριτικά, ο κατηγορούμενος ομολόγησε το έγκλημα, ενώ υπέδειξε το σημείο όπου διεπράχθη, ισχυριζόμενος ότι το θύμα τον απειλούσε ότι θα αποκαλύψει στην οικογένειά του τον δεσμό τους.

 

Στην απολογία του, ωστόσο, ενώπιον του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος τα «γύρισε». Αρνήθηκε τη δολοφονία, κάνοντας λόγο για δυστύχημα ύστερα από καβγά που είχε με την 53χρονη. Οπως είπε, έθιξε τον αντρικό του εγωισμό και πάνω στον καβγά την απώθησε, με συνέπεια αυτή να γλιστρήσει και να πέσει στον γκρεμό.

 

Ν.ΦΩΤ.

 

Scroll to top