Pin It

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

Η Μαρία Σολωμού στο "Μάνα Χ ουρανού"

Η Μαρία Σολωμού στο «Μάνα Χ ουρανού»

Με νέες παραγωγές και διαφορετικό στιλάκι προγραμματισμού συνεχίζουν να εξοπλίζουν το πρόγραμμα του καναλιού τα στελέχη του ΜΕGA.

 

Αλλη μια σειρά μυθοπλασίας, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, ξεκίνησε γυρίσματα και ετοιμάζεται να μπει στη «μάχη» της τηλεθέασης τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Πρόκειται για το «Mάνα Χ ουρανού» με κεντρική πρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού (Κατερίνα). Πρόκειται για μια παραγωγή της «On Noir», με το σενάριο να υπογράφει ο Γιώργος Φειδάς και τη σκηνοθεσία ο Ανδρέας Μορφωνιός, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι: Τάσος Γιαννόπουλος (Γρηγόρης), Μαρία Κωνσταντάκη (Εμυ), Ελίνα Ακριτίδου (Μαριλίζα), Γιώργος Χατζηπαύλου (Λευτέρης), Ελένη Κούστα (Ειρήνη), Γιώργος Δάμπασης (Χρήστος). Στον ρόλο της μητέρας της Κατερίνας θα δούμε την Υβόννη Μαλτέζου και στον ρόλο του Πάνου Sr. τον Ιωάννη Παπαζήση.

 

Η Κατερίνα είναι μια συνηθισμένη εργαζόμενη γυναίκα. Σύζυγος του γοητευτικά ανεύθυνου Γρηγόρη και μητέρα της απαιτητικής 17χρονης Αλεξίας και του χαμένου στο διάστημα 16χρονου Παρασκευά. Ερχεται συνεχώς αντιμέτωπη με καινούργιες προκλήσεις, οι οποίες εμφανίζονται από τους ρόλους της ως μητέρας, συζύγου, εργαζομένης, κόρης, νύφης, αδελφής και μέλους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Με όπλο τη θέλησή της, το κοφτερό της χιούμορ και τη στήριξη που της δίνουν περαστικοί άνθρωποι στον δρόμο, στους οποίους εξομολογείται τις ιστορίες της, μια και κανείς στην οικογένειά της δεν την ακούει. Θα καταφέρει να κρατήσει τον γάμο της ζωντανό, να μην απολυθεί απ’ τη δουλειά της, να βοηθήσει τα παιδιά της να γίνουν ευτυχισμένοι, ολοκληρωμένοι άνθρωποι και να τακτοποιήσουν το δωμάτιό τους, να επιζήσει από την κριτική της Μαριλίζας, της εκνευριστικά τέλειας και υπεροπτικά επικριτικής προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που θεωρεί την Κατερίνα και τα παιδιά της ντροπή για το σχολείο, και να έχει και έτοιμο φαγητό για το βράδυ;

 

Πρόκειται ουσιαστικά για μια σειρά που καταγράφει με χιούμορ την καθημερινότητα μιας μητέρας σε μια εποχή όχι μόνο κρίσης αλλά και πολλών απαιτήσεων. Τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και η σειρά σχεδιάζεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του MEGA το πρώτο μισό της νέας τηλεοπτικής περιόδου. Θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα καθώς ανήκει στις παραγωγές με τις οποίες τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων επιχειρούν να αλλάξουν την υφιστάμενη κατάσταση στον προγραμματισμό των σειρών μυθοπλασίας. Τα επεισόδια θα έχουν και κάποια αυτοτέλεια, με ορισμένες από τις ιστορίες να ολοκληρώνονται σε κάθε ένα από αυτά.

 

[email protected]

 

Scroll to top