karagounis

26/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Ο Καραγκούνης «κρέμασε τα παπούτσια του» και αναλαμβάνει πόστο στην Εθνική

Ο «τυπάρας» έβαλε τέλος στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής παραμένει όμως στο χώρο καθώς θα αναλάβει πόστο στις Εθνικές Ομάδες.
      Pin It

Μετά τη συμφωνία του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή, και του ομοσπονδιακού προπονητή Κλαούντιο Ρανιέρι, ο Γιώργος Καραγκούνης περίπου τρεις μήνες μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση σε ότι αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με το «εθνόσημο», επιστρέφει από άλλο πόστο.

Ο ακριβής καθορισμός των αρμοδιοτήτων του Γιώργου Καραγκούνη, θα αποφασιστεί μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Γιώργος Καραγκούνης θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΕΠΟ τις προσεχείς ημέρες σε ειδική εκδήλωση.

Ο ρόλος του, αναμένεται να είναι διαφορετικός από αυτόν που έχει ο Τάκης Φύσσας, (ασχολείται με οργανωτικά ζητήματα της ομάδας), αναλαμβάνοντας αγωνιστικά θέματα.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή για τη σύναψη διετούς συμβολαίου με τον Γιώργο Καραγκούνη.

 

efsyn.gr

Scroll to top