makri

26/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπέμφθηκε για αντικομματική συμπεριφορά η Μακρή

Με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, η βουλευτής του κόμματος παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος .
      Pin It

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων «με απόφαση του προέδρου Πάνου Καμμένου, η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, για αντικομματική συμπεριφορά».

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η παραπομπή της αφορά ένα σχόλιο που είχε αναρτήσει η κ. Μακρή στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μετά την απόφαση του κ. Καμμένου και εισήγηση της Βουλευτού Β' Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου, να ορίσει υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού του κόμματος την Γεωργία Στεφανάκη.

Η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, έσπευσε να της ευχηθεί «καλή επιτυχία» με ανάρτησή της στο twitter.

«Καλωσορίζω την κυρία Στεφανάκη, της εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει» έγραψε.

Η Ραχήλ Μακρή έκανε το δικό της σχόλιο.

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους» ανέφερε και πρόσθεσε: «για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ, δέχθηκε εισηγήσεις από στελέχη του κόμματος αλλά έγινε και αποδέκτης αντιδράσεων από άλλους βουλευτές, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην παραπάνω απόφαση.

Το κλίμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι «βαρύ» για τη βουλευτή, ενώ δε μπορεί να προβλεφθεί και η αντίδραση της κ. Μακρή.

Η πρώτη αντίδραση από τη βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η βουλευτής των ΑΝΕΛ δηλώνει άγνοια για την παραπομπή της και υπογραμμίζει ότι ενημερώθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους.
«Ενημερώνομαι από δημοσιογράφους ότι με έχουν παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επίσημα δεν έχω καμία ενημέρωση εάν αυτό ισχύει ή όχι. Στην περίπτωση που ισχύει περιμένω θεσμική και επίσημη ενημέρωση για τους λόγους παραπομπής μου, το κατηγορητήριο εναντίον μου και το ποιος ή ποιοι με παρέπεμψαν. Σεβόμενη την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα και τη συνταγματική επιταγή εκπροσώπησης όλων των Ελλήνων στο κοινοβούλιο, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εκφράζω την πολιτική μου θέση και άποψη δημόσια. Δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα από τους πολίτες που με τίμησαν. Εάν κληθώ να εκφράσω τις απόψεις μου για την έκφραση της γνώμης μου, θα το κάνω δημόσια δεχόμενη την κρίση της Ελληνικής Κοινωνίας και ειδικότερα των κατοίκων του νομού Κοζάνης».

 

efsyn.gr

Scroll to top