argiris-ntinopoulos-upes

28/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται η κόντρα Ντινόπουλου – Μητσοτάκη

Ο υπουργός Εσωτερικών άφησε αιχμές κατά του κ. Μητσοτάκη λέγοντας: «Εγώ δεν γεννήθηκα υπουργός, ούτε βουλευτής». Παράλληλα, υποβάθμισε το ζήτημα του ελέγχου των συμβάσεων στο δημόσιο, αν και δήλωσε φυσικά ότι δεν συμφωνεί με την άρνηση των δημάρχων .
      Pin It

Νέες αποστάσεις κρατάει ο Αργύρης Ντινόπουλος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν γεννήθηκα υπουργός, ούτε βουλευτής. Ό,τι κατάφερα στην πολιτική το κατάφερα μόνος μου και κατεβαίνω δυο φορές την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας με το Μετρό» (!)

Και συνέχισε λέγοντας πως κανείς δεν του «τράβηξε το αφτί» από το Μαξίμου για τις αρχικές δηλώσεις, όπου αρχικά φάνηκε να συμφωνεί με την Ρένα Δούρου για το θέμα των ελέγχων.

Όσον αφορά στους ελέγχους των δημοτικών υπαλλήλων, είπε στο «Mega» ότι δεν συμφωνεί με εκείνους που δεν δέχθηκαν να συνεργαστούν.

Πάντως, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε πως κάποιοι θέλουν να εμφανίσουν ως «κατεργαρέους» τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης που είναι αιρετοί, τη στιγμή που αρκετοί από αυτούς άφησαν τις δουλείες τους για να υπηρετήσουν τα κοινά.

«Υπάρχει ένα συμβούλιο της δικαιοσύνης που θα αποφασίσει αν οι πέντε δήμαρχοι διέπραξαν κάποιοι αδίκημα», σημείωσε o κ. Ντινόπουλος, σχετικά με την αποστολή των φακέλων των δημάρχων, που αρνήθηκαν να γίνει έλεγχος, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Συμπλήρωσε ότι συμφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη για τον επανέλεγχο των συμβάσεων, διευκρινίζοντας ότι εφόσον ελήφθη αυτή η απόφαση ο ίδιος «έπραξε το καθήκον του».

Όμως, υποβάθμισε τους ελέγχους για παρατυπίες στο δημόσιο, λέγοντας υπάρχουν αλλά σοβαρότερα προβλήματα, όπως η έλλειψη πόρων, η γραφειοκρατία, οι παιδικοί σταθμοί», επισήμανε.

 

efsyn.gr

Scroll to top