kouik

28/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΑΝ.ΕΛΛ.: «Σφραγίδα Βενιζέλου στο ξεπούλημα του ονόματος Μακεδονία»

Για κατήφορο του ενδοτισμού της συγκυβέρνησης Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ στα εθνικά θέματα κάνει λόγο ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Τέρενς Κουίκ .
      Pin It

«Με την ομιλία του στον ΟΗΕ ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος έβαλε την οριστική σφραγίδα στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, αποδεικνύοντας τον κατήφορο του ενδοτισμού της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ στα εθνικά μας θέματα.»

Το παραπάνω ανέφερε ο εκπρόσωπος και τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, με την ομιλία του κ. Βενιζέλου στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, αλλά και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο κ. Κουίκ συμπλήρωσε πως η ομιλία του κ. Βενιζέλου έγινε ταυτόχρονα με τις «εκδηλώσεις» στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια ίδρυσης της Ν.Δ. από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος «με λυγμούς είχε δηλώσει στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης το 1992 ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική». Κανείς δεν το συνδύασε. Γιατί άλλωστε; Στη σημερινή ΝΔ, κάποιοι ισοπεδώνουν αρχές, αξίες και συγκριμένες υποθήκες που άφησε ο ιδρυτής της και οι περισσότεροι το αποδέχονται ως άβουλοι σιωπηλοί θεατές».

 

efsyn.gr

Scroll to top