kammenos

29/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Διαγραφή Μακρή, εκτός εάν…

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων καλεί τη Ραχήλ Μακρή να ζητήσει συγγνώμη από τα στελέχη στα οποία επιτέθηκε δημόσια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής της. Πως απάντησε η Βουλευτής.
      Pin It

Στο θέμα που έχει προκύψει με τη βουλευτή του κόμματος Ραχήλ Μακρή αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος.

raxil-makri«Η κ. Μακρή υπέπεσε σε ένα τεράστιο σφάλμα. Την ημέρα που παρουσιάζαμε τα “κόκκινα” δάνεια παρασύρθηκε σε έναν υβριστικό διάλογο προς στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων μέσω του facebook»», δήλωσε χαρακτηριστικά (ΑΝΤ1) ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Προσθέτοντας ότι για τη διαγραφή ή την παραμονή της στο κόμμα θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος και όχι ο ίδιος, ο κ. Καμμένος κάλεσε την κ. Μακρή να ζητήσει συγγνώμη από τα στελέχη στα οποία επιτέθηκε δημόσια, να ξεκαθαρίσει πώς ήταν τα πράγματα.

«Είναι στο δικό της χέρι. Είναι και κατά πόσο θα αποδεχτούν οι άλλοι τη συγγνώμη. Δεν μπορεί όμως, αυτή τη στιγμή, να επιτρέψω εγώ και δεν θα επιτρέψω πλέον σε κανέναν να αλλάζει τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τη δουλειά που κάνουμε όλοι μαζί, δεν μπορεί κανείς να βγάζει άλλου είδους πρωτοσέλιδο. Αφήστε να δείτε τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν οι ανάλογες αποφάσεις.

Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή

Μετά τη δήλωση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛΛ., η βουλευτής του κόμματος Ραχήλ Μακρή, ανέβασε στο facebook απόσπασμα της ταινίας «Οι θαλασσιές οι χάντρες» στο οποίο η Ζωή Λάσκαρη τραγουδά το «crazy girl»

Χθες το βράδυ πάντως, η κ. Μακρή δήλωνε πως είναι «τέντι γκέλ» και προέτρεπε: «κουρέψτε με», ανεβάζοντας μάλιστα φωτογραφίες από την εποχή που εφαρμοζόταν ο νόμος 4000 περί Τεντιμποϊσμού.

 

efsyn.gr

Scroll to top