sunauliafissas

01/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Αγώνας ενάντια στην έξαρση του φασιστικού φαινομένου

«Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις δράσεις μας, προσπαθώντας να καταπολεμήσουμε το φασιστικό μόρφωμα σε οποιαδήποτε μορφή του» αναφέρει ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Συλλογικοτήτων.
      Pin It

Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «από το μαχαίρι των δολοφόνων της

Χρυσής Αυγής, όλοι εμείς, αγωνιστές και συλλογικότητες από τον ευρύτερο αντιφασιστικό χώρο, βρεθήκαμε και αποφασίσαμε να συντονίσουμε τις δράσεις μας, με κεντρικό σύνθημα 'Λευτεριά στο λαό, ποτέ ξανά φασισμός’» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Συλλογικοτήτων.

Σκοπός τους, παραμένει ο αγώνας ενάντια στην έξαρση του φασιστικού φαινομένου στις γειτονιές

μας, με κεντρική ιδέα τη δημιουργία ενός αντιφαστιστικού Σεπτέμβρη ο οποίος θα ενσωμάτωνε μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων μνήμης και αγώνα.

Αφού γίνεται ένας σύντομος απολογισμός των δράσεων, τονίζεται πως η «επιτυχία του όλου εγχειρήματος δεν ήταν μόνο σε τοπικό επίπεδο, καθώς το Πανελλαδικό κάλεσμα για έναν Αντιφασιστικό Σεπτέμβρη σε όλες τις γειτονιές στηρίχθηκε από διάφορες συλλογικότητες σε όλη την χώρα, με πάνω από 50 εκδηλώσεις- κινητοποιήσεις και δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσιά του».

Μεταξύ άλλων ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Συλλογικοτήτων σημειώνει ακόμα πως «ο Σεπτέμβρης, δεν είναι για μας ένα μονοσήμαντο ραντεβού. Συνεχίζουμε και

κλιμακώνουμε τις δράσεις μας, προσπαθώντας να καταπολεμήσουμε το φασιστικό μόρφωμα σε οποιαδήποτε μορφή του. Ο Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης θα είναι εδώ, σαν αποκορύφωμα όλων των δράσεών μας ενάντια στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και του συστήματος που τους συντηρεί».

efsyn.gr

Scroll to top