03/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Συνάντηση «Συμμαθητών» δύο δεκαετίες μετά…

Με νέα καθημερινή κωμωδία, βασισμένη σε ξένο σίριαλ, ενισχύουν από τον Οκτώβριο τα στελέχη του ΑΝΤ1 το πρόγραμμα του καναλιού.
      Pin It

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

Ξαναγυρίζει όλο και πιο δυνατά και στη μυθοπλασία ο ΑΝΤ1. Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου έχουν εξοπλιστεί για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με αρκετές ελληνικές σειρές σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν και μάλιστα όχι μόνο εβδομαδιαίες, αλλά και καθημερινές.

 

Μπορεί στον ΑΝΤ1, όπως και σε άλλα κανάλια εθνικής εμβέλειας, να μην… αποχωρίζονται τις τουρκικές σαπουνόπερες, αλλά προσθέτουν στο τηλεοπτικό μενού τους και κάποιες ελληνικές καθημερινές σειρές. Ετσι το πρώτο 15θημερο του Οκτωβρίου αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στο κανάλι του Αμαρουσίου οι «Συμμαθητές». Πρόκειται για μια νέα παραγωγή, που πιθανολογείται ότι θα ξεκινήσει στις 13/10 και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 21.00. Το σενάριο ανήκει στη Βίκυ Αλεξοπούλου, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Βασίλης Θωμόπουλος και Πάνος Κούτρας και η μουσική ανήκει στις «Μέλισσες».

 

Στην ιστορία της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 τo πάρτι της αποφοίτησης από το Λύκειο σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για την παρέα του Παύλου, της Μαριλένας, του Αντρέα, του Γρηγόρη, της Βάλιας, της Κρίστης και του Λευτέρη. Εκείνη την τελευταία νύχτα θα μπερδέψουν, χωρίς να το καταλάβουν, τις ζωές τους. Είκοσι χρόνια μετά, ένα τυχαίο γεγονός θα προκαλέσει ένα αλυσιδωτό, άτυπο reunion όπου όλη η παρέα θα έρθει αντιμέτωπη με τα ευτράπελα εκείνης της νύχτας και της νεανικής ανεμελιάς της.

 

Πρόκειται βέβαια για μια καθημερινή κωμωδία που βάζει στο καινούργιο του πρόγραμμα ο ΑΝΤ1 και η οποία βασίζεται στο πολυβραβευμένο σίριαλ «Graduados», που έκανε πρεμιέρα στην Αργεντινή το 2012 και έρχεται για να προκαλέσει νοσταλγία, κωμικές καταστάσεις, ερωτικά μπερδέματα, παρεξηγήσεις και συγκινητικές στιγμές. Η παρέα τού τότε γίνεται παρέα τού τώρα, ενώ η τυχαία συνάντηση που τους ξανασμίγει θα φέρει στο φως έναν ανείπωτο εφηβικό έρωτα και ένα μεγάλο μυστικό που θα ανατρέψει τις ζωές όλων τους… για πάντα!

 

Στη νέα καθημερινή κωμωδία τού ΑΝΤ1 πρωταγωνιστούν οι: Κρατερός Κατσούλης, Μαριάννα Τουμασάτου, Παύλος Χαϊκάλης, Μάριος Αθανασίου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νικολέτα Καρρά, Πηνελόπη Πλάκα, Μιχάλης Μαρίνος, Χριστίνα Τσάφου, Σπύρος Πούλης, Νίκη Λάμη, Αντώνης Κρόμπας, Φαίδρα Δρούγκα, Αναστασία Παντούση, Ρένος Ρώτας, Αουλόνα Λούπα, Γιάννης Φραγκίσκος, Αρης Τσάπης, Περικλής Αλμπάνης, Ιάσονας Μανδήλας, Βερίνα Χιώτη, Φαίδωνας Φαρίντ. Τους πρωταγωνιστές της σειράς θα τους βλέπουμε συχνά πολύ διαφορετικούς απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα, καθώς στο σίριαλ γίνονται συνεχώς φλας μπακ.

 

Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου πάντως αυτή τη σεζόν θα προσθέσουν κι άλλες ελληνικές σειρές στο πρόγραμμά του τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος της νέας τηλεοπτικής περιόδου, η οποία αναμένεται εξαιρετικά ανταγωνιστική.

 

[email protected]

 

Scroll to top