03/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Κι αποχαιρέτα την, τη Ραχήλ που χάνεις

Στα άκρα η κόντρα Καμμένου - Μακρή, με την τελευταία να οδηγείται στην έξοδο από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.
      Pin It

Του Τάσου Τσακίρογλου

 

Προσπάθεια πολιτικής εξόντωσής της από τις υπόλοιπες γυναίκες της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛΛ. καταγγέλει η Ραχήλ Μακρή ΑΜΕ/ΜΠΕ

Προσπάθεια πολιτικής εξόντωσής της από τις υπόλοιπες γυναίκες της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛΛ. καταγγέλει η Ραχήλ Μακρή
ΑΜΕ/ΜΠΕ

Σε τροχιά σύγκρουσης και οριστικής ρήξης έχουν εισέλθει πλέον Ανεξάρτητοι Ελληνες και Ραχήλ Μακρή, καθώς χθες κλιμακώθηκε η ένταση με εξώδικο διαμαρτυρίας που έστειλε η βουλευτής Κοζάνης στον Πάνο Καμμένο, τον οποίο εγκαλεί για «ασυνήθη εξωθεσμική συμπεριφορά», αφού, όπως υποστηρίζει, στην περίπτωσή της δεν τηρήθηκαν οι καταστατικές διαδικασίες. Από την πλευρά του ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. απαντά ότι η κυρία Μακρή πρέπει να προσέλθει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την Τρίτη και στη συνέχεια στην Επιτροπή Δεοντολογίας, προκειμένου να εξηγήσει τις «επιθέσεις εναντίον συναδέλφων της διά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης». «Εάν γίνουν αποδεκτές οι εξηγήσεις αυτές, θα προχωρήσει μαζί μας, εάν δεν γίνουν αποδεκτές, θα αποχωρήσει μόνη της. Τελείωσε» τόνισε σε χθεσινή του συνέντευξη.

 

Τι ζητά το εξώδικο

 

Η βουλευτής με το εξώδικό της ζητά εντός τριών ημερών να της γνωστοποιηθούν εγγράφως το πότε συνεκλήθη η Επιτροπή Δεοντολογίας, το σκεπτικό της παραπομπής της με την «αιτιολογημένη αναφορά» όπως ορίζει το καταστατικού του Κινήματος, αλλά και το έγγραφο με το οποίο αυτή της κοινοποιήθηκε. «Ειδάλλως θα σας καταγγείλω δημόσια για πρωτοφανή αντικαταστατική συμπεριφορά που με στοχοποιεί και με υπονομεύει προσωπικά και πολιτικά» καταλήγει η κυρία Μακρή.

 

Μιλώντας στην «Εφ.Συν.», η βουλευτής Κοζάνης έκανε λόγο για «πόλεμο προσωπικής πολιτικής της εξόντωσης» και αναφέρθηκε ονομαστικά στις βουλευτίνες των ΑΝ.ΕΛΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Σταυρούλα Ξουλίδου, συγγενικά πρόσωπα των οποίων, όπως είπε, έχουν εξαπολύσει πόλεμο εναντίον της με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σχετικά με την παραπομπή της τόνισε ότι έμαθε γι’ αυτήν μέσω τηλεγραφήματος του ΑΠΕ-ΜΠΕ και ενώ είχε προηγηθεί τηλεφωνική της επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο.

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. εκτιμά μέσω της «Εφ.Συν.» ότι η κυρία Μακρή με τη συμπεριφορά της πλήττει την εικόνα του κόμματος και σε μια περίοδο που οι ΑΝ.ΕΛΛ. παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους για τα «κόκκινα» δάνεια, αποπροσανατολίζει την ατζέντα. Χθες, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», επέμεινε στη γραμμή του: «Είτε θα δώσει εξηγήσεις και θα γίνουν αποδεκτές, είτε δεν θα δώσει εξηγήσεις, πάντως εμείς θα προχωρήσουμε μπροστά. Δεν πρόκειται να γυρίσουμε πίσω. Την ώρα που πεθαίνουν Ελληνες πολίτες πληρώνοντας στην ουρά του ΕΝΦΙΑ, την ώρα που αυτοκτονούν στην Εδεσσα από τον γκρεμό γιατί δεν είχε να πληρώσει τον καφέ της, εγώ δεν θα ασχοληθώ αυτή τη στιγμή με προσωπικές διαφωνίες του ενός και του άλλου. Οι ΑΝ. ΕΛΛ. θα πάνε μπροστά και όποιος αντέξει, όποιος δεν αντέξει να πάει σπίτι του».

 

Σε κομματική ανακοίνωση, τέλος, αναφέρεται: «Κατόπιν αιτήματος βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εντολής του προέδρου Πάνου Καμμένου, η Ραχήλ Μακρή έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η πορεία της θα κριθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και στη συνέχεια από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Δεν θα συνδράμουμε περαιτέρω στην προσπάθεια αυτοπροβολής της».

 

Scroll to top