koumarianos

03/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Στο αυτόφωρο δυο αντιδήμαρχοι της Νέας Φιλαδέλφειας

Τους υπέβαλε μήνυση ο ενοικιαστής του κυλικείου που λειτουργεί στο νεκροταφείο της πόλης. Είχε προηγηθεί η διακοπή του ρεύματος στην επιχείρηση από τη δημοτική αρχή καθώς «δεν είχαν καταβληθεί τα ενοίκια από τον Απρίλιο του 2012» όπως τόνισε στο efsyn.gr, ο αντιδήμαρχος κ. Κουμαριανός .
      Pin It

Στη διακοπή του ρεύματος, του κυλικείου που λειτουργεί στο νεκροταφείο της Νέας Φιλαδέλφειας προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη η διοίκηση του δήμου καθώς ο εκμισθωτής του, δεν είχε καταβάλει τα προβλεπόμενα ενοίκια από τον Απρίλιο του 2012.

Ο εκμισθωτής του κυλικείου, επιχείρησε σήμερα (Παρασκευή) να λειτουργήσει το κυλικείο και κατόπιν ενημέρωσης της Αστυνομίας από τη διοίκηση του δήμου, επιβεβαιώθηκε το γεγονός με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

«Χρησιμοποίησε το χώρο παρανόμως και χωρίς σχετική άδεια. Ο δήμος έχει προκηρύξει διαγωνισμό προκειμένου να εξευρεθεί νέος εκμισθωτής τον Αύγουστο ο οποίος κηρύχθηκε άγονος» σημείωσε ο κ. Κουμαριανός, στο efsyn.gr.

Ακολούθησε μήνυση που υπέβαλε ο ενοικιαστής στους αντιδημάρχους Μιχάλη Λάλο και Βαγγέλη Κουμαριανό, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Η μήνυση για απειλή που μας επιβληθεί είναι ανυπόστατη και χωρίς βάση. Έγινε με προφανή στόχο να μας αποτρέψει να συνεχίσουμε τη διαδικασία, εμείς όμως δε θα κάνουμε πίσω» μας λέει ο κ. αντιδήμαρχος.

Ο εκμισθωτής του κυλικείου αναμένεται να παραμένει σήμερα στο αστυνομικό τμήμα ενώ αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Οι δύο αντιδήμαρχοι αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι.

 

Πηγή φωτογραφίας: e-alitheia.gr

efsyn.gr

Scroll to top