Pin It

Ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή το 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιείται στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου. Σήμερα το πολιτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη συζήτηση με τίτλο «Οικοδομήστε τον τώρα! Το πείραμα του ΣΥΡΙΖΑ και ο σοσιαλισμός του 21ου αιώνα», στην οποία θα μιλήσουν ο μαρξιστής διανοούμενος Ευτύχης Μπιτσάκης, ο πανεπιστημιακός Κώστας Δουζίνας, ο βουλευτής Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Αντώνης Νταβανέλος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, και ο γραμματέας της Νεολαίας Ηλίας Παντελεάκος.

 

Αύριο Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα τη «Συμμαχία για την ανατροπή στην Ευρώπη». Στο ίδιο πάνελ θα καθίσουν ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, επικεφαλής του ισπανικού Podemos, ο Μαουρίτσιο Λαντίνι, γ.γ. του ιταλικού συνδικάτου μετάλλου FIOM, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Πιερ Λοράν.

 

Εκτός των πολιτικών αναζητήσεων υπάρχει όμως και πολιτιστικό πρόγραμμα. Στις σκηνές του φεστιβάλ θα ανέβουν, μεταξύ άλλων, σήμερα οι Θεοδοσία Στίγκα, Πίτσα Παπαδοπούλου και Γιώργος Μαργαρίτης σε ένα ειδικό αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη και την Κυριακή ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Shantel.

 

Το πλήρες πρόγραμμα βρίσκεται στην ιστοσελίδα festival.neolaiasyriza.gr

 

Ν.ΣΒ.

 

Scroll to top