Oikonomou-Vasilis

04/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Δε δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο Β. Οικονόμου

Θα καταψηφίσει την κυβερνητική πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης ο ανεξάρτητος Βουλευτής, αποσυνδέοντας όμως τη στάση του από το θέμα της προεδρικής εκλογής το Φεβρουάριο.
      Pin It

Ξεκαθαρίζει σταδιακά το τοπίο αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσουν στη ψηφοφορία για τη ψήφο εμπιστοσύνης οι ανεξάρτητοι βουλευτές.

Όπως είχε γράψει η «Εφ. Συν.» στο φύλλο της Παρασκευής, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου θα καταψηφίσει την κυβερνητική πρόταση.

Την απόφαση του αυτή κατέστησε απολύτως καθαρή σήμερα, ανακοινώνοντας το πρωί ότι θα ψηφίσει όχι

«Θα ψηφίσω αρνητικά, κατά της κυβέρνησης», δήλωσε μιλώντας στο Ρ/Σ Κόκκινο ο κ. Οικονόμου.
Διευκρίνισε ωστόσο πως η θέση του αυτή δεν συνδέεται με τη στάση του στο θέμα της ανάδειξης προέδρου της Δημοκρατίας κάνοντας λόγο για μια διαφορετική υπόθεση.

Μάλιστα, χαρακτήρισε «σόφισμα» το επιχείρημα ότι επιβραβεύει με αυτό το τρόπο μια κυβερνητική πλειοψηφία.

Τέλος, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για την προσπάθεια συγκρότησης συμμαχικού σχήματος στο χώρο του ριζοσπαστικού Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, με προοπτική κοινής καθόδου στις εκλογές, δήλωσε ότι η πολιτική κίνηση «Δημοκρατικός Σύνδεσμος» που ίδρυσε πρόσφατα βρίσκεται σε συζητήσεις  με άλλους ανεξάρτητους βουλευτές μεταξύ των οποίων ο Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος επίσης αναλαμβάνει πολιτική πρωτοβουλία εντός του μήνα.

 

Ακούστε το ηχητικό: http://stokokkino.gr/article/12312/B-Oikonomou-THa-katapsifiso-ti-kubernisi-sti-psifo-empistosunis

 

Δημήτρης Κουκλουμπέρης

 

efsyn.gr

Scroll to top