07/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μπόμπος, Τοτός κι Αννούλα καταλαμβάνουν τον ALPHA

«Από άλλο ανέκδοτο» είναι ο τίτλος της νέας σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων που κάνει πρεμιέρα απόψε στο κανάλι της Κάντζας.
      Pin It

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

Μπορεί το καλοκαίρι να μην κατάφεραν να δοκιμάσουν τη νέα τους «συνταγή», αλλά τα στελέχη του ALPHA ετοιμάζονται τώρα να το πράξουν ρίχνοντας στη μάχη της τηλεθέασης μία ξεχωριστή σειρά κινουμένων σχεδίων.

 

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τον Ιούνιο θα γίνονταν οι δοκιμές, αλλά κάποιο νομικό κώλυμα οδήγησε σε αναβολή. Τα προβλήματα πάντως ξεπεράστηκαν και απόψε στις 22.30 θα γίνει κανονικά η πρεμιέρα της νέας σειράς του ALPHA «Από άλλο ανέκδοτο» η οποία θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη.

 

Πρόκειται για μια σατιρική παραγωγή με κεντρικούς ήρωες τον Τοτό, τον Μπόμπο και την Αννούλα. Οι ήρωες από τα γνωστά ανέκδοτα παίρνουν ψηφιακή σάρκα και οστά και γίνονται πρωταγωνιστές της νέας σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων του ALPHA. Παιδιά… άπαιχτα, ατίθασα, σκανδαλιάρικα, ετοιμόλογα. Παιδιά της δράσης και της αντίδρασης, της λογικής και της παράνοιας, της κωμωδίας αλλά και του δράματος. Συμμαθητές στο ίδιο σχολείο, μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους αλλά και τα νεύρα των άλλων. Ιστορίες καθημερινής τρέλας σε μια χώρα που ακροβατεί μεταξύ αστείου και σοβαρού.

 

Στη σειρά θα εμφανίζονται, ως guest stars, και θα σατιρίζονται γνωστά πρόσωπα της μικρής οθόνης, του θεάματος και της πολιτικής σκηνής καθώς και χαρακτήρες από ανέκδοτα που όλοι έχουμε ακούσει και αφηγηθεί. Μεταξύ άλλων θα «παρελάσουν» ως καρτούν και οι: Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Αντώνης Σρόιτερ, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Θάνος Πετρέλης. Το σενάριο υπογράφει ο Γεράσιμος Πιτταράς και τη σκηνοθεσία ο Θανάσης Νάσκαρης.

 

Οσο για τους ήρωες της σειράς, ο Τοτός είναι η 9χρονη κατάρα για κάθε δάσκαλο, αστυνομικό, γονέα, πυροσβέστη, κληρικό και ελεγκτή του ΟΑΣΑ. Ο Μπόμπος πάλι είναι η 9χρονη ευλογία για κάθε σουβλατζή, παγωτατζή και πιτσαδόρο. Το καλόκαρδο psychic του Τοτού που βρίσκεται πάντα δίπλα του σε όποια πλεκτάνη κι αν έχει σκαρώσει. Και η Αννούλα είναι η 9χρονη δοκιμασία για κάθε γιατρό, νοσοκόμα, τραυματιοφορέα του ΕΚΑΒ και υπουργό Υγείας.

 

Στο αποψινό πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Freedom or death» ο Τοτός και ο Μπόμπος αναλαμβάνουν εργασία για την Επανάσταση του 1821, ένα μάθημα που δεν έχουν διδαχθεί ακόμα. Προσπαθώντας να βρουν υλικό από τους πατεράδες τους, μπλέκονται άθελά τους στην αιώνια διαμάχη αριστερών και δεξιών, με αποτέλεσμα να αναζητήσουν αλλού την πηγή της γνώσης.

 

Παράλληλα, η Αννούλα αποβάλλεται διά παντός από το σχολείο της και ψάχνει για καινούργιο. Στον δρόμο της, πέφτει αυτό του Τοτού και του Μπόμπου και η γνωριμία των τριών ηρώων είναι γεγονός…

* Παρελθόν αποτελεί για τον ALPHA η Ζήνα Κουτσελίνη που ήταν υπεύθυνη του ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού την τελευταία χρονιά. Το συμβόλαιό της ήταν μονοετές και δεν ανανεώθηκε.

 

[email protected]

 

Scroll to top