Samaras-Venizelos

07/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση εφ' όλης της ύλης Σαμαρά-Βενιζέλου

Πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συναντώνται αυτήν την ώρα με βασικά θέματα την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των συζητήσεων με τρόικα και την ψήφο εμπιστοσύνης. Σε εκλογική ετοιμότητα το ΠΑΣΟΚ .
      Pin It

Νέα συνάντηση βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα σε Αντώνη Σαμαρά και ο Ευάγγελο Βενιζέλο. Οι δύο άνδρες συναντώνται στο μέγαρο Μαξίμου με την ατζέντα να είναι εφ' όλη της ύλης.

Σημειώνεται πως σήμερα, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, ενώ από αύριο (Τετάρτη) αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Αμφότερα τα θέματα αναμένεται να απασχολήσουν τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών αποχωρούν από την Αθήνα και αναμένεται να επιστρέψουν μετά την ολοκλήρωση των τεστ αντοχής των συστημικών ευρωπαϊκών τραπεζών, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να δημοσιοποιηθούν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, στις 26 Οκτωβρίου.

 

Σε εκλογική ετοιμότητα το ΠΑΣΟΚ 

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε στη συνεδρίαση στελεχών και φορέων για τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης πως «ετοιμάζουμε τα ψηφοδέλτια μας στο πνεύμα αυτών που συγκροτήσαμε για την Ελιά. Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές του 2016, αλλά να είμαστε έτοιμοι και για το 2015».

Επίσης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε ότι «κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι αν προκληθούν εκλογές από τη διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι χαμένες για την κυβερνητική πλειοψηφία».

 

efsyn.gr

Scroll to top