sinedriooikologias

08/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Στη Μυτιλήνη το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οικολογίας

Ξεκινά αύριο, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Οι εργασίες του συνεδρίου από μεθαύριο, Παρασκευή, έως και την Κυριακή, θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου στον Λόφο Πανεπιστημίου .
      Pin It

Το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οικολογίας ξεκινά την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στη Μυτιλήνη και θα διαρκέσει έως τις 12 Οκτωβρίου.

Η έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ενώ οι εργασίες του συνεδρίου από μεθαύριο, Παρασκευή, έως και την Κυριακή, θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου στον Λόφο Πανεπιστημίου. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου είναι ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Περιβάλλοντος Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, ενώ η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου απαρτίζεται από καθηγητές των Τμημάτων της Σχολής Περιβάλλοντος και του Τμήματος Γεωγραφίας.

Το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι «Οικολογία: συνδέοντας συστήματα, κλίμακες και ερευνητικά πεδία».

Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει πληθώρα θεματικών ενοτήτων, όπως: Οικολογία Πληθυσμών και Κοινοτήτων, Εξελικτική και Λειτουργική Οικολογία, Βιοποικιλότητα: Πλανητικές Αλλαγές, Διατήρηση και Προστατευόμενες Περιοχές, Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία κ.α., αντιπροσωπευτικών της πολύπλευρης έρευνας που πραγματοποιείται σήμερα στην Ελλάδα στον τομέα της Οικολογίας.

 

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top