Pin It

Mηνύει την εισαγγελέα επόπτη των Φυλακών Κορυδαλλού ο Νίκος Μιχαλολιάκος επειδή απέρριψε το αίτημα των προφυλακισμένων χρυσαυγιτών να παραστούν στη Βουλή κατά τη συζήτηση και ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

 

Ο γενικός γραμματέας του νεοναζιστικού μορφώματος, χθες, μέσω του συνηγόρου του στράφηκε εναντίον της εισαγγελέως Μαρίας Τρουπή, «που ανέλαβε την ιστορική ευθύνη της ένα λόγω συνταγματικής εκτροπής, καθώς και των αυτονόητων ηθικών αυτουργών στην εγκληματική αυτή ενέργειά της», και προανήγγειλε την προσφυγή των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα αρμόδια ελληνικά πολιτικά δικαστήρια και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

 

Το αίτημα για τη χορήγηση έκτακτης άδειας είχαν υποβάλει, εκτός από τον Ν. Μιχαλολιάκο, και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Γιώργος Γερμενής και Νίκος Κούζηλος. Ο συνήγορος του Ν. Μιχαλολιάκου, Νίκος Αντωνιάδης, έκανε ακόμα λόγο για «βάναυση παραβίαση του Συντάγματος».

 

Μαρ.Δ.

 

Scroll to top