09/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ «ΠΡΙΣΜΑ»

Ο «θόρυβος» του εργοδότη δεν έπεισε το δικαστήριο

      Pin It

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει προ ημερών ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου «Πρίσμα» κατά της απολυμένης καθηγήτριας Α.Σ., του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών και του ειδικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας.

 

Η προσωρινή διαταγή, που απορρίπτει τα ασφαλιστικά μέτρα που επιχείρησε να επιβάλει ο εργοδότης της απολυμένης καθηγήτριας, τόσο στην ίδια όσο και στα μέλη των δύο συλλόγων που την υποστηρίζουν, κρίνεται ως ένα πολύ θετικό πρώτο βήμα. «Το μοναδικό επιχείρημα του εργοδότη ήταν ότι τον ενοχλούσε ο θόρυβος από τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούσαμε έξω από το φροντιστήριο. Η πρόεδρος έκανε ερωτήσεις επί της ουσίας στους δύο μάρτυρες και φάνηκε να καταλαβαίνει πώς έχουν τα πράγματα», δήλωσε στην «Εφ.Συν.» ο Διονύσης Αμπάτης, ειδικός γραμματέας της ΟΙΕΛΕ και ένας εκ των τριών, εναντίον των οποίων κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα.

 

Στο πλάι των «διωκόμενων» βρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΦΚ και της ΟΙΕΛΕ, καθώς και αρκετοί αλληλέγγυοι εργαζόμενοι του κλάδου. Η κύρια δικάσιμος ορίστηκε για τις 5 Νοεμβρίου, ενώ για τις 13 Οκτωβρίου έχει κανονιστεί τριμερής συνάντηση με τον υφυπουργό Εργασίας, Βασίλη Κεγκέρογλου, και εκπροσώπους του φροντιστηρίου που ζήτησε ο ΣΕΦΚ.

 

Δ.Α.

 

Scroll to top