xrysi-aygi-kosmos

09/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Αντιφασιστική συναυλία για να κλείσουν τα γραφεία της Χ.Α. στο Μαρούσι

Στην αντιφασιστική συναυλία - συγκέντρωση ενάντια άνοιγμα γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι καλεί η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Φορέων και Συλλογικοτήτων Αμαρουσίου και Βορείων Προαστίων, αύριο, Παρασκευή, στις 18.30 στον σταθμό του ΗΣΑΠ .
      Pin It

Αντιφασιστική συναυλία στις 18:30 αύριο (Παρασκευή) στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι διοργανώνει η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Φορέων και Συλλογικοτήτων Αμαρουσίου και Βορείων Προαστίων, ενάντια στη λειτουργία των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο αντιφασιστικού διημέρου στο οποίο οι διοργανωτές καλούν «όλους τους δημοκρατικούς πολίτες στο Μαρούσι και στην ευρύτερη περιοχή, κάθε αντιφασιστική κίνηση, συλλογικότητα, σωματείο, φορέα της περιοχής», με στόχο «να απομονώσουμε τους φασίστες» και να κλείσουν τα γραφεία της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι.

«Γνωρίζουμε ότι στόχος της εγκληματικής οργάνωσης δεν είναι το σύστημα αλλά αυτοί που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, την ανεργία και την εξαθλίωση. Στόχος της δεν είναι η προστασία των 'Ελλήνων' αλλά να γίνει το Μαρούσι κέντρο φιλοξενίας της μαφίας και τα γραφεία τους «άντρο» επιθέσεων σε μετανάστες και αγωνιστές.

Γνωρίζουμε ότι όσες αντισυστημικές «κορώνες» και αν βγάζουν την ίδια στιγμή συναλλάσσονται υπογείως με τους «Μπαλτάκους» και τα άλλα στελέχη της κυβέρνησης. Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί ευθύνονται για εγκληματικές επιθέσεις σε μετανάστες. Δεν ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η δύναμη του λαού μας και ο αγώνας για δημοκρατία είναι πολύ δυνατότεροι από τα 'τσιράκια του συστήματος’. Όπως έγινε και σε άλλες περιοχές, με πιο πρόσφατο παράδειγμα στο Ν. Ηράκλειο, μετά από τις κινητοποιήσεις των κατοίκων, συλλογικοτήτων και πολλών αντιφασιστικών κινήσεων, οι νεοναζί αναγκάστηκαν να κλείσουν τα γραφεία τους. Έτσι θα γίνει κι εδώ! Τίποτε δεν είναι δυνατότερο από την επιθυμία για ελεύθερη έκφραση και τον αγώνα για την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων του λαού μας», τονίζει η Πρωτοβουλία.

 

Σχετικά θέματα:

Επίθεση χρυσαυγιτών σε αντιφασίστα Μαρουσιώτη

Γιουρούσι στο Μαρούσι

 

efsyn.gr

Scroll to top