10/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

«Hot» σεζόν με ξένες σειρές και τηλεπαιχνίδι

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ παρουσίασαν το πρόγραμμα του καναλιού για τη νέα σεζόν, εστιάζοντας κυρίως στον Γιάννη Ζουγανέλη και στο τηλεπαιχνίδι που θα δίνει καθημερινά το «λιντ ιν» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη, τα αρκετά ξένα σίριαλ αλλά και στις προσθήκες στον ενημερωτικό τομέα.
      Pin It

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

Με αρκετές ξένες σειρές, τηλεπαιχνίδι για πρώτη φορά, αρκετά ντοκιμαντέρ και ενισχύοντας το κομμάτι της ενημέρωσης ο ΣΚΑΪ μπαίνει στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

 

Τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου παρουσιάζοντας το νέο πρόγραμμα επισήμαναν την ένταξη στις πολύωρες καθημερινές «ζωντανές» μεταδόσεις την προσθήκη της ψυχαγωγικής εκπομπής «Αυτά είναι» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη. Τόνισαν, όμως, και την προσθήκη για πρώτη φορά ενός τηλεπαιχνιδιού με τη σφραγίδα του Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος θα παρουσιάζει το «Hot seat». Το τηλεπαιχνίδι θα μεταδίδεται καθημερινά στις 20.00, δηλαδή πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Θα είναι το λεγόμενο «λιντ ιν» του δελτίου, θα δίνει δηλαδή τη σκυτάλη στη Σία Κοσιώνη με σασπένς, γέλιο και αρκετές χιλιάδες ευρώ. Τα Σαββατοκύριακα το δελτίο παρουσιάζει η Εύα Αντωνοπούλου, ενώ συνεχίζονται το «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά και τη Μάγδα Τσέγκου, το «Σαββατοκύριακο με δράση» με τον Σπύρο Μάλλη και το «Eco news» κάθε Σάββατο με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης παρουσιάζει και φέτος κάθε Δευτέρα τη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή προβάλλεται το «Goal χωρίς σύνορα» με τον Πάνο Βόγλη και την Κυριακή το «Goal» με τον ίδιο και τη Χριστίνα Βραχάλη.

 

Ο Σταμάτης Μαλέλης, γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε ότι ο Παύλος Τσίμας θα είναι στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ενώ γίνονται συζητήσεις για συνεργασία και στην τηλεόραση. Το ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού έχει ήδη ενισχυθεί, αφού εκτός από την «Πρώτη γραμμή» (06.00) των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου και το «Τώρα» (10.00) με την Αννα Μπουσδούκου έχουν προστεθεί οι «Αταίριαστοι» (12.00) Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, αλλά και οι εβδομαδιαίες εκπομπές «7 ημέρες Ελλάδα» με τη Μαρία Αναστασοπούλου και «7 ημέρες Κόσμος» με τον Νίκο Ανδρίτσο, ο οποίος θα παρουσιάζει και το «7 ημέρες Επιστήμη».

 

Συνολικά η τηλεόραση του ΣΚΑΪ διαθέτει 16 ξένα σίριαλ εκ των οποίων τα έξι είναι καινούργια. Ξεχωρίζουν τα: «Under the dome», «Ray donovan», «Elementary», «Hannibal», «Criminal minds», «Mildred Pierce», ενώ επιστρέφει με ολοκαίνουργα επεισόδια το «Game of thrones». Το κανάλι έχει στη διάθεσή του βέβαια και σειρές όπως: The Borgias, Blue bloods, CSI, The good wife, Dexter, Californication κ.ά.

 

Ενισχυμένο είναι και το ψυχαγωγικό κομμάτι του ΣΚΑΪ, στο οποίο φέτος προστίθενται 10 νέες ελληνικές παραγωγές, ενώ συνεχίζονται και επτά από τις περασμένες σεζόν. Καθημερινά το «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη, στην οποία φέτος προστίθεται και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, «Γλυκιές αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο και «Γεύσεις στη φύση» με τον Βαγγέλη Δρίσκα, ο οποίος θα παρουσιάζει και το «Χίλια μίλια γεύσεις». Η Ντίνα Νικολάου παρουσιάζει ελληνικά πιάτα με την εκπομπή «Ενα τραπέζι Ελλάδα» και ο Αρης Τσανακλίδης «Στην κουζίνα με τον Αρη». Καθημερινά θα παρουσιάζει τις υγιεινές προτάσεις του ο Δημήτρης Δαλιάνης με το «Eat&Fit». Η Σοφία Τσίπα συνεχίζει να γυρίζει τον «Κόσμο ανάποδα» όπως συνεχίζουν και τα «JoinUs», «Τraction» με τον Κωστή Στεφανή, «Ιστορίες γης» με τον Αντρέα Μπαρμπούτση. Στις νέες αφίξεις συμπεριλαμβάνεται η Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου, με το «Eventful» και η εκπομπή για κατοικίδια με τον Γιώργο Δάσκαλο «Σαν το σκύλο με τη γάτα». Ο Γιάννης Δριβάκης θα ξεφυλλίζει την ατζέντα της πόλης με το «Big City Lights», ενώ ο Γιώργος Καραμίχος αναλαμβάνει να μας ταξιδεύει στο χωριό για να γνωρίζουμε τους ανθρώπους, τη φύση μέσα από τις παραδόσεις και τα τοπικά έθιμα. Ο ΣΚΑΪ διαθέτει και μια σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγές των BBC, National Geographic, Discovery channel και Beyond.

 

[email protected]

 

Scroll to top