mathites-poulman

10/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη για τη μεταφορά των μαθητών στη Σαλαμίνα

Ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, ζήτησε την συνεργασία όλων έτσι ώστε να υπάρξει ορθολογισμός από κάθε άποψη των δρομολογίων μέχρι το Φεβρουάριο που θα γίνει καινούργια προκήρυξη.
      Pin It

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Σαλαμίνας την οποία συγκάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος με την συμμετοχή της δημάρχου Ρούλας Νάννου , αντιδημάρχων, Δημοτικών συμβούλων, προέδρων των Επιτροπών Υγείας, Παιδείας κ.α. και τοπικών φορέων του νησιού. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το σοβαρό πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών για το οποίο ο Π. Χατζηπέρος ζήτησε την συνεργασία όλων έτσι ώστε να υπάρξει ορθολογισμός από κάθε άποψη των δρομολογίων μέχρι το Φεβρουάριο που θα γίνει καινούργια προκήρυξη. Επίσης συζητήθηκε το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, η ύδρευση, η αποχέτευση, η αξιοποίηση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού και πολλά άλλα. Σχετικά με τις ελλείψεις σε απορριμματοφόρα και μηχανήματα για την αποκομιδή των απορριμματοφόρων ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων δήλωσε πως θα φροντίσει να μετακινηθούν οχήματα και μηχανήματα από όμορους Δήμους που διαθέτουν.

Τέλος, επισκέφτηκε το υπό κατασκευή Δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο στα Παλούκια και ενημερώθηκε για τα προβλήματα ολοκλήρωσης των εργασιών.

 

ΧΡ.ΠΑΠ.

 

efsyn.gr

Scroll to top