12/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΤΟ ΜΟΤΟ G ΣΤΑ PUBLIC

Ενα ξεχωριστό τηλέφωνο σε ξεχωριστή τιμή!

      Pin It

Τα κινητά τηλέφωνα δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβα για να είναι σύγχρονα και πολύ λειτουργικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νέα συσκευή Moto G που έφτασε στη χώρα μας. Με υψηλής ποιότητας HD οθόνη 5 ιντσών, με 2 ηχεία στην μπροστινή όψη για στερεοφωνικό ήχο, η νέα συσκευή Moto G επιτρέπει στον χρήστη να απολαμβάνει στο έπακρο τα videos και τις φωτογραφίες του. Διαθέτει μπαταρία με αυτονομία μιας πλήρους ημέρας εντατικής λειτουργίας, τετραπύρηνο επεξεργαστή για μεγαλύτερες ταχύτητες κι απρόσκοπτο multitasking, ενώ ενσωματώνει την τελευταία έκδοση Android OS. Την εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής του νέου Moto G έρχεται να συμπληρώσει η δυνατότητα εξατομίκευσης της συσκευής σας με την προσθήκη χρωματιστών πίσω όψεων και θηκών που κυκλοφορούν σε κίτρινο, μπλε, κόκκινο κ.ά.

 

Ο εκπρόσωπος της Smart for All, αποκλειστικού διανομέα της Motorola στην Ελλάδα, κ. Στεφανής Τίμος, υποστηρίζει ότι «το νέο Moto G προσφέρει την απόλυτη εμπειρία κινητού με τις εξαιρετικές επιδόσεις του και μάλιστα σε μοναδική τιμή. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τα Public, καθώς αποτελεί σημαντικό ορόσημο στη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας την ποιότητα και τη μοναδικότητα της εξυπηρέτησης που επιθυμούν».

 

Ο εμπορικός διευθυντής των Public, Αντώνης Μωυσόγλου, δήλωσε σχετικά: «Το νέο Moto G είναι διάδοχος μιας εκ των πιο επιτυχημένων εμπορικά συσκευών της Motorola. Η πορεία του προκατόχου του στα καταστήματά μας ήταν έντονα θετική, ενώ από τις πρώτες κιόλας ημέρες διάθεσής του, το νέο Moto G φαίνεται να επιβεβαιώνει τις προσδοκίες μας, σημειώνοντας εξαιρετική ζήτηση για προπαραγγελίες. Η αποκλειστική διάθεση του νέου Moto G από τα Public επισφραγίζει την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των 2 εταιρειών».

 

Το νέο Moto G θα το βρείτε στην τιμή των 199€ στα 49 καταστήματα Public στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας Wind. Αναζητήστε ακόμη στα Public τη μεγαλύτερη γκάμα σε αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων.

 

Χαρακτηριστικά Motorola New Moto G

 

1.2GHz Quad-core

Οθόνη HD 5.0» 720p, 294ppi

4πύρηνος επεξεργαστής 1.2 GHz

Yποστηρίζει εκδόσεις τεχνολογίας 3G

Oπίσθια κάμερα 8ΜP με LED, μπροστινή κάμερα 2 ΜP με digital zoom

Eσωτερική μνήμη 8GB- 32GB με micro SD card

1 GB RAM

Dual SIM

Μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα – 2070 mAh

Με προστασία από ατυχήματα νερού

Αντιχαρακτική οθόνη Gorilla Glass

Μπροστινά ηχεία

Ζυγίζει 140,00 γραμμ. και έχει διαστάσεις 141,5 mm x 10,99 mm

 

Scroll to top