Tsipras-Alexis

14/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Τσίπρα με τις Δικαστικές Ενώσεις

Την ώρα που διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της «δωροδοκίας βουλευτή», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τους προέδρους των Δικαστικών Ενώσεων, με θέμα τα μισθολογικά του κλάδου .
      Pin It

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση αύριο (Τετάρτη), με τους προέδρους των Δικαστικών Ενώσεων (Δικαστικών και Εισαγγελέων, Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, Διοικητικών Δικαστών, Εισαγγελέων Ελλάδας, Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου, Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους).

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή το μεσημέρι.

Αντιπαράθεση και κλήσεις από τον εισαγγελέα σε Σκουρλέτη-Κωνσταντόπουλο

Την ίδια ώρα, στο «κόκκινο» οδηγείται η αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης  μετά την «κόντρα» που ξέσπασε όσον αφορά τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την εξεύρεση των 180 πρόθυμων βουλευτών ώστε να επιτύχει εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε αντεγκλήσεις σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή όταν είπε, αναφερόμενος στην εξεύρεση των 180 βουλευτών «εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες (σ.σ. αναφερόμενος στους δύο συνομιλητές του), οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού, να μαζέψετε τους 180, έτσι διάβασα».

Το «γαϊτανάκι» των ένθεν κακείθεν ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ πήρε νέες διαστάσεις μετά την εισαγγελική παρέμβαση για το αδίκημα δωροδοκίας βουλευτή, βάσει των όσων είπε ο Π. Σκουρλέτης.

Στον εισαγγελέα θα βρεθεί και ο πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος προκειμένου να καταθέσει για άρθρο που είχε γράψει και άφηνε υπαινιγμούς για πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα προκειμένου να μην γίνουν εκλογές.

 

efsyn.gr

Scroll to top