troxaio

15/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και τρία τραυματίστηκαν όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και χτύπησε δύο ανθρώπους στο πεζοδρόμιο, προτού προκαλέσει καραμπόλα στην Πέτρου Ράλλη.
      Pin It

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην οδό Πέτρου Ράλλη, με απολογισμό δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρά.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, το Κέντρο ανταποκρίθηκε μόλις σε 5 λεπτά κατά το σοβαρό τροχαίο, ύστερα από δύο κλήσεις που δέχθηκε σχετικά με το περιστατικό, στις 10:08.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν συνολικά τρία ασθενοφόρα, τρεις κινητές μονάδες με τη συνοδεία γιατρού και δύο μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης, που παρέλαβαν δύο νεκρούς (έναν άνδρα και μία γυναίκα) που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας (που ήταν εκτός εφημερίας) και τρεις τραυματίες (μία ακρωτηριασμένη γυναίκα και δύο πιο ελαφρά), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

 

Οι αιτίες του τροχαίου

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας Smart έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου και στη συνέχεια προκάλεσε καραμπόλα άλλων οχημάτων στον δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται από τις Αρχές, ανέπτυξε ταχύτητα στην προσπάθειά του να φύγει από σημείο στο οποίο νωρίτερα είχε τροχαίο με ένα ταξί.

 

efsyn.gr

Scroll to top